Sköna söndag

Kom precis hem igen från en promenad, riktigt gott väder ute. Annars har jag bara slappat idag, suttit framför datorn. Riktigt skönt med söndag, just denna iaf. Jag jobbar inte imorn och då blir det ju helg en dag till och ingen söndags stress/ångest över att helgen redan är slut, gillar!

Kommentarer
Postat av: MMEELI.SE / rödhårigt bohofreak

Dagens blogg tävlignarna är tyvär slut pga tidsbrist. Men då jag vill att alla ändå ska få chansen att synas bestämde jag mig för att köra igång veckans bloggintervju som plåster på såren! http://mmeeli.se/2011/october/overaskning-veckans-bloggintervju.html



KRAM Meli, http://mmeeli.se

2011-10-02 @ 22:42:30
URL: http://mmeeli.se
Postat av: Twins

haft en bra helg? =)

2011-10-02 @ 23:16:25
URL: http://beckaliza.blogg.se/
Postat av: Anonym

Missa inte mina tävlingar där just nu bland annat kan vinna brush-kit från MAC, unik spabehandling, goodiebag från E.l.f. Cosmetics, ögonfransserum, smycken och en hel del andra skojigheter :).



NEWS: En efterlängtad ONEPIECE tävling är i full gång i min blogg. Det blir TVÅ stycken vinnare som får hem en valfri ONEPIECE. Var med du med!



(Alla mina tävlingar finner du i min kategori som heter "Tävlingar" under fliken Om mig/för er som finns under headern - eller ÄNNU lättare, du hittar alla mina populära tävlingar i en utav mina menyer. Klicka på de små bilderna för att komma till tävlingarna du är intresserad av!) / http://FLAVOURED.se

2011-10-02 @ 23:31:09

Kul att du kommenterar inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0