ULLARED

Jag och Erika drog till Ullared såhär dagen innan nyår. Var inte alls många där, inte ens kö till kassan. Vilket det i och för sig aldrig har varit när jag har vart där. Har nog haft jäkligt tur när man hör hur andra snackar... Vi hade riktigt jäkla kul! I bilen har vi skrattat och sjungit "krossa alla fönster" bland mycket annat. Blev 3237 kr fattigare plus mat och bensin men väldigt mycket gladare :) Hitta en super fin kristallampa, här är ett kort från Ullared tagen med min mobil.



Vill TACKA Erika för en otroligt rolig dag!
Lite mer stuff.




This boots are made for walking

Var ute på ett köpcentrum igår med Erika och shopa dessa stövlar. Där träffa vi på Josse som vi spendera kvällen hos. Riktigt mysigt med massa grönsaker, chips och dipp. Kollade på film, den gamla godingen Coyote ugly. Var bra längesen man såg den...

Här är stövlarna, sjukt snygga enligt mig!


Juldagen

Har inte hunnit blogga på ett tag och måste passa på att skriva liten om juldagen, alltså söndagen. Vi förfestade hemma hos Emelie som precis är ny examinerad lokförare, ett stort GRATTIS till henne :) Vi var fem tjejer hemma hos henne och vi hade riktigt kul, satt bland annat länge och dividerade om bästa tiden att gå ut på krogen haha! Tillslut kom vi ut till stans enda klubb. Var väldigt mycket folk men ändå bra, inte för lång kö till baren och inte allt för trångt på dansgolvet, en lyckad kväll!

Lite bilder från förfesten tagna med min gamla mobil.


Mmm... Marsipan

Jag älskar marsipan och fick denna handgjorda gris med tomte och snögubbe av mamma. Är dessvärre redan uppätna... Mums!


Merry X-mas

Kom nyss hem, jobbade mellan kl. 07-13 och sen åkte jag till min kusin Anna som vi har firat jul hos dom senaste åren. Där var alla dom nära och kära, Jimmy, mamma och Morgan, farmor, kusinerna och kusinbarn, faster med man. Vi kikade lite på Kalle Anka kl. 15, käkade massa julmat och delade ut paket. En ganska vanlig julafton med andra ord, mysigt var det. Nu är jag hemma och både jag och älsklingen sitter vid varsin dator och pysslar lite. Ska sätta på tven nu, var ju massa filmer ikväll. Hoppas ni stortrivs <3










GOD JUL!

Vill önska er alla en riktigt God Jul <3
Hoppas ni får julmys med nära och kära, mycket god mat och fina julklappar.


Dan före dopparedan

Idag är det dan före dopparedan. Jag jobbar hela helgen och tyvärr även idag så missar julfirande med Jimmys familj tyvärr... Jätte trist! Dom har mys idag med julmat och Bingolottos uppesittarkväll, jaja va är väl en bal på slottet? Jag får iaf fira jul imorn, då ska vi vara med min familj.


Ny tomteluva

Gick och handla lite mat och då passa jag på att införskaffa en ny tomteluva :)


Innehåll

Har öppnat paketet från Bubbleroom nu. Allt passa jätte bra!



Två skjortor från b. young.



Väst från Sisters point, lite "skinnlook" på den.



Innejacka från Bubbleroom/H.



Klänning från VILA.


More clothes

Jag passade oxå på medans jag var ute att hämta ett nytt paket från Bubbleroom. Super stort var det!? Kommer inte ihåg att jag beställde nått stort men det är klart många bäckar små...



Tandläkaren

Kom nyss hem från tandläkaren, har inte vart där på 3 år och nu var det dax igen. Var jätte nervös och lite rädd men det gick bra. Jag har aldrig haft hål i tänderna och det hade jag inte nu heller. Allt såg jätte bra ut, så jag är jätte glad nu :) Släpade med mig älsklingen och vi passa på att shoppa klart dom sista julklapparna efteråt.


Väskan med stort V

Har äntligen beställt väskan som jag kikat på sååååå länge... Den är svart med guldnitar under och jag har beställt den från Modekungen.
Får bli en julklapp från mig själv till mig själv ;)



Bara snö som fattas...

Gick precis och hämta ut ett paket. Gud va mysigt det är i stan nu, dom spelar julmusik, tända marschaller, julbelysning, underbart! Bara snö som fattas nu, hade vart pricken över i om det började singla ner stora fina flingor. Men vi ska enligt vädret på 4:an få sol på julafton och ingen snö...


Roliga ortsnamn

Jag lyssnade precis på Rix fm och hörde när dom prata om roliga snuskiga ortsnamn som svt hade puplicerat. Gick in och kika och snacka om att man fick ett gott skratt :)
Här är några:
Fläskholmen, Fjuckby, Runkarp, Bögebacka, Kåtebol, Arslerud, Rumpsjön, Fånby, Pimpshemmet, Negerbyn, Dödsriket, Mensträsk, Pissholmen, Luderbygget, Snorrslida, Bögholmen, Snopptorp, Fittgölen, Horkrogen, Fnaskberget, Snoppsvägen, Muslickberget och sist men inte minst Muttabo.

Hahaha :D

Eller tänka att säga att man bor i Rövhålet, låter sådär va??


Dagens julkort

Dagens julkort på Nelly är att man kan vinna ett par Jeffrey Campbell skor av modellen Lita shoe. Så jäkla snygga! Jag är med och tycker ni oxå ska passa på att ta chansen att vinna ett par!


Mys med Erika

Jobbade till kl. 15 idag sen passade jag på att umgås lite med min gamla barndomskompis Erika. Hon är här i stan över jul och nyår så ska umgås så mycket så möjligt med henne. Vi käkade sushi och två glassbullar. Kondiset som vi alltid köper glassbullarna på hade börjat med hallonsmak i, men dom slog inte dom vanliga med vanilj. Tur att vi köpte en av varje :)




Sherlock Holmes 2

Kom nyss hem, jag, älsklingen, hans syster och hennes kille har vart och kollat på den nya Sherlock Holmes filmen. Jag tyckte den var sådär, coola effekter och tog sig en aning mot slutet men annars var det tyvärr inte nått för mig. Men hade väldigt trevligt. Mysigt att sitta bredvid älsklingen i mörkret, lite som på våran första date :)




Party

Igår var det fest hos Josse. Min gamla barndomsvän Erika är här på besök över jul och nyår så hon var med och en annan vän Emelie. Vi hade trevligt, drack årets glögg och åt pepparkakor med mögelost på. Min älskling och hans lille bror kom förbi och hängde med ut på krogen, dom kastade dock in handduken ganska snabbt men vi tjejer stanna kvar och hade skoj. Dansade, tjata och avslutade kvällen med en hamburgare på torget. Blev en liten incident med en arg raggare men löste sig snyggt som tur var.






Waiting...

Inatt när jag jobbade fick jag se att kl. 04.00 när dom hade uppdaterat H&M hemsida så fanns exakt dom kläderna jag ville ha från kollektionen "the girl with the dragon tattoo" i min storlek. Tog det som ett tecken och beställde hem ett par platåskor och en kort kjol. Passade även på att lägga ner dom två linnena jag blogga om här om dagen och en annan kofta i korgen. Super nöjd, nu längtar jag bara till det kommer hit!


Mys med mamma <3

Har haft mamma på besök idag. Jätte mysigt att sitta och prata, vi ses alldeles för sällan nu för tiden. Vi köpte juliga kakor från ett konditori med rödbetor, hasselnötter och saffran i bland annat. Dom var jätte god och såg typ ut som morotskakor. Sen klippte mamma lugg på mig igen, var lite klurigt för håret ville inte vara rakt alls inte ens med hjälp av plattång och vatten. Men tillslut fick vi till den. Tack mamma <3




City

Tog en sväng om på stan och passa på att köpa over knee socks och nya strumpbyxor och ett hemligt paket till någon!


Klockrent

Haha gå in på google translate och skriv in "män är män och män är smartast" och översätt till engelska. Me like!

Soft

Jobbar natten så är ledig nu på dagen, härligt att inte ha nått att göra. Kikar runt lite på nätet, verkar som kollektionen "dragon tattoo" på H&M försvann fort finns nästan inget kvar och den släpptes idag. Ska kika Bubbelrooms tidning som kom i brevlådan här om dagen nu.


13 december 2011

Idag är det Lucia. Skulle gärna vilja se ett luciatåg live men jobbar till kl. 20 ikväll men finns väl nått på tv som man kan kolla på iaf. Va fort det går, innan man hinner blinka är väl både jul och nyår över. Man får passa på att njuta varje dag, mysigt med jul :)


Forget your boyfriend

Älskar dessa skor från Nelly men tyvärr är dom alldeles för höga, klack på hela 14 centimeter i för sig är platåhöjden 3 centimeter men fortfarande 11 kvar som man ska vingla på. Men fan va snygga!


True colors

Super snygga glesstickade linnen från H&M för 99 kr st. Vill ha!


Måndags mys

Idag har både jag och Jimmy vart lediga. Extra härligt att vara just på en måndag. Fika nyss med pepparkaksrullarna och julmust. Jag käka upp tre stycken och Jimmy fick en hihi! Goda va dom!


Inside

Här kommer innehållet i paketet från H&M. Som bland annat innehåller världens kap, en jätte fin klänning i svart/guld för bara 49,50 kr!!! Så snygg med ett svart skärp och svarta pumps.





Fint spetslinne och en svans till väskan ;)


Pepparkaksrulle

Köpte fika förut som vi ska smaka på om ett tag här. Det är dammsugare fast med pepparkakssmak.


H&M Paket del 2

Gjorde ju en beställning från H&M för ett tag sen och har fått första paketet och idag kom det andra. Så nu väntar jag bara på det tredje, lite tröttsamt när dom delar upp det så men blir kul när dom kommer :)


Titanium



David Guetta - Titanium

Magiskt sken

Jobbade natten mellan fredag och lördag och när jag vandrade hemåt på morgonen så var det en så otroligt fin fullmåne. Såg helt magiskt ut, som synd var lyckades jag inte få så bra bilder men man ser iaf hur starkt den lyser med ett sken som ser vit/blåaktigt ut på bilderna.




Tredje advent

Idag är det tredje advent och jag och Jimmy har vart hos hans mamma som fyllde år igår och firat henne lite. Var väldigt trevligt :) Sen gick vi hem och laga mat och kolla på Svenska hollywoodfruarna. Nu kikar jag på Indiana Jones och de fördömdas tempel, riktig nostalgi film. Tyckte den var spännande och läskig när jag var yngre. Den är fortfarande bra.


Promenix

Kom precis hem från en lång promenad på en och en halv timme. Jag och Josse har vart ute i skogen och gått. Perfekt promenad väder, en sån dag som man bara vill vara ute hela dagen. Passa på att ta några kort med mobilen. Fick en bra bild på vad Berit hade åstadkommit nere i skogen och Josse som fixar skorna.








Dragon tattoo

H&M har tagit fram en kollektion tillsammans med kostymdesignern Trish Summerville för filmen "The girl with the dragon tattoo". Kollektionen går i sann Lisbeth Salander känsla för er som sett filmen eller läst boken. Själv har jag läst böckerna och gillar dom verkligen. Har även sett dom svenska filmerna som är ganska bra men som vanligt är böckerna mycket bättre! Vissa utav plaggen är riktigt snygga så kanske att dom hoppar på mig när kollektionen släpps den 14 december.


Grattis Amanda!

Amanda vann precis Idol 2011 med 52 % av rösterna! Det var väldigt jämt! Båda var riktigt duktiga men jag måste säga att Robin gjorde vinnar låten bättre, men Amanda är absolut en värdig vinnare.

Tidigare vinnare:

Daniel Lindström 2004
Agnes Carlsson 2005
Markus Fagervall 2006
Marie Picasso 2007
Kevin Borg 2008
Erik Grönwall 2009
Jay Smith 2010

Och nu kan vi lägga till:
Amanda Fondell


IDOL FINAL

Nu har Idol finalen startat igång. Så roligt!!!


Jul fint

Har städat hela lägenheten nu, det är bara lite skräp i hallen som ska bäras ner. Så nu är det jul fint här i alla fall för stunden. Är hungrig nu så älsklingen har lovat att laga mat åt mig :) Hoppas han får tummen ur och bär ner skräpet oxå! Så här ser det ut i vardagsrummet nu.






Gifflar

Blåser och regnar för fullt ute så nu blir det ett avsnitt av True blood och vanilj gifflar och powerking :D


Marry the night



Lady Gaga - Marry the night
Låååång konstig video men en party låt!

Soon

Jag håller på att göra mig i ordning inför julbordet som börjar kl. 19, två arbetskompisar kommer förbi och hämtar upp mig :) Passar på att posa lite med granen som jag och älsklingen har fixat i ordning.




Dagens

Jobbat kort dag idag kl. 8-13. Ikväll ska jag på julbord med jobbet.
Jag idag.



Cardigan - Vero moda, leggings - Object, skor - Din sko

400

Detta är inlägg nummer 400! Wohoo :D



Bild från halloweenfesten hos oss.

Jul fint på stan

För ett tag sen satte dom upp lite julpynt i stan. Ska väl föreställa snöbollar i vitt och blått men ser mer ut som påskägg i gult och lila... Hmm... Jag kallar dom för påskägg iaf men väldigt fina är dom!



Bild med mobilen från igår kväll.

Jag ser det snöar

Nä jag ser väl kanske inte att det snöar men det har definitivt snöat under natten till idag. Var ett litet lager snö på marken som jag förevigade med min urusla mobil kamera.



På väg till jobbet imorse.

Söndag

Har inte gjort så mycket idag, tog en långpromenad tidigare med Josse och så passa jag på att handla lite. När jag kom hem lagade jag lite söndagsmiddag till mig och älsklingen. Det blev enchiladas med kyckling, rödlök, creme fraiche och ost i och så lite grönsaker, fetaost och aioli till. Mums!



Efterrätt blev choklad och julskum med polka smak.


Julbord hos vännen min

Igår kväll bjöd Ronia på julbord. Hon hade lagat jätte mycket god mat, gjort egna köttbullar, janssons frestelse, prinskorvar, rödbetssallad, julskinka och massa mer gott. Vi hade alla med oss tre små julklappar var och så spelade vi julklapps spelet efter vi ätit. Var jätte kul! Stressigt som tusan haha!



Här är dom tre jag fick :)


Hustler energizer

Dricker Power and energy drink for hustlers haha :) Älsklingen som har köpt ;P


Idol

Snart börjar Idol och jag är laddad till tusen. Bara tre stycken kvar nu, Moa, Robin och Amanda. Ikväll är det juryns val och dom har valt en låt idolerna kan glänsa i och en utmaning. Ska bli intressant och se Amanda göra Pink´s Raise your glass och kommer antagligen bli en fröjd för öronen att höra Moa göra Torn med Natalie Imbruglia. Robins utmaning ska bli intressant och se hur han fixar, men dom är ju så bra allihopa så det går nog fint :) Vet inte vem jag hejar på... Ingen får åka ut enligt mig.


Yesterday

Kikade på film igår, Eat pray love med Julia Roberts. Den var inte så bra... Lite seg men många tänkvärda kommentarer. Käkade för en gångs skull lite nyttigare snacks till filmen ;)


Tjuvarnas jul

Klappsnapparna som snor julklappar från barnen, va tycker vi om det? FY! Kurre som får träffa sin dotter för första gången och lämnar in henne på barnhem, va tycker vi om det? FY! Men han hämtar ju henne sen som tur är. Verkar vara en mysig julkalender trots allt, ska försöka följa den så gått det går.


1 december

Idag är det första december och 23 dagar kvar till jul :)
Eftersom den här dagen snart är slut...


RSS 2.0