Morgonstund

Var så härligt väder när jag gick hem från jobbet imorse. Solen sken, det var varmt och fåglarna kvittrade. När jag kom hem låg solen på i köket och kristallampan gjorde att det blev fullt med så prickar i alla färger på väggarna och taket. Magiskt! Kortet gör det absolut ingen rättvisa men men...


600

Inlägg nummer 600!!!
Det går fort... Nu har jag bloggat sedan juni förra året.


Angie

Beställt nytt linne från Modekungen. Fick 100 kronor rabatt, så jag är nöjd :)


Dödskalle ring

En ring från Gina tricot för 99 kronor.


Testar

Gjorde två jätte slarviga frisyrer bara för att testa och det kan nog bli riktigt fint om man anstränger sig lite. Detta gick på under en minut haha ;P




Hårmunk

Var på H&M och köpte mig en hårmunk och en silver ring till håret här om dagen. Kul att kunna göra lite snabba och fina frisyrer. Ska ta och testa lite nu, får se hur det går :)


World famous blonde

Var med mamma och shoppade här om dagen. Var jätte mysigt, vi käka ute och jag köpte ett linne med världens kändaste blondin på och en kjol som är längre bak.
Båda från Gina tricot.





Fika

Har inte bloggat på länge och det beror på att jag har varit sjuk och inte haft nån energi eller inspiration till detta men nu är jag på hugget igen! Jobbade kort dag idag och efter det kom en kompis hem till mig. Hon hade med sig fika och vi satt i köket och tjatade.
Väldigt trevligt :)

Kakan är en dammsugare fast boll eller sugboll ;)


Dödskalle linne

Dödskalle linne från H&M för 99 kronor.


Gårdagens outfit

Jag igår.



Snake print linne - Only, jeans - H&M, halsduk och kängor - Ellos

Trist...

Åhhh jag vill verkligen ut och gå... Men det är ju så konstigt väder. Regn, hagel och snö om vart annat. Just nu haglar det utanför fönstret, trist! Vet inte vad man ska hitta på idag?


Fika

Träffa mamma igår och fika, gick promenad och käkade sushi. Mysigt <3




Kängorna

Här är kängorna från Ellos. Drömde ju om ett par Doc Martens men känner att dom är för dyra så köpte dessa istället för 499 kr och så fick jag 50% rea på dom.
250 kr betalade jag :)


Långklänning

Här är långklänningen som kom i senaste paketet från Ellos. Den är kortare fram och längre bak. Fint och romantiskt med blommigt till sommaren och jag kan "tuffa" till den lite om jag kombinerar med svarta pumps och skinnjacka.


We are all mad

Jag idag.





T-shirt - Gina tricot, Jeans - H&M, Kängor - Ellos

Panta mera

Idag har jag och sambon passat på att åka till Willys och pantat och handlat. Vi fick låna hans mammas bil igår och eftersom vi själva inte har någon just nu så är det lika bra att ta tillfället i akt och få lite ärenden gjorda. Vi hade en hel garderob full med tomburkar och petflaskor. Men nu är det fixat. Vi har pantat, handlat, hämtat sambons bror och är mätta och belåtna efter ett besök på McDonalds.




Stort

Jag och mamma hämtade ut ett stort paket oxå, innehållet kommer imorn :)


Mamma <3

Har umgåtts med mamman min idag. Vi gick en jätte lång promenad och pratade om alla mellan himmel och jord. Jag hade mina nya promenadskor på mig som tränar rumpan. Känner av det redan i baksida lår. Sen när vi kom hem åt vi sushi. Mys! Nu ska jag snart jobba natten...

Mamma


10 april 2012

Igår firade jag och min älskling/sambo 2 år tillsammans <3
Detta kortet är från vår 1 årsdag.



Don´t break my heart

Köpte ett jätte sött rött linne på Carlings idag.
Gulligt värre <3


Jobb och shopping

Idag var det jobb mellan 8-16 och sen träffa jag Frida och åkte ut till ett köpcentrum och käkade och shoppade lite. Har vart en flummig dag på jobbet och den blev bara trevligare :) Nu är det datorn och teven som gäller resten av kvällen och kanske lite sambon oxå ;)


Top model Sverige final

Final i Top model Sverige ikväll kl. 20.00 på tv 3. Ska bli jätte kul att se vem som tar hem det. Jag gillar båda men Klara är väl lite mer favorit för mig. Dom är super snygga båda två men Klara är så charmig med sig mörka röst. Må bästa kvinna vinna :)

Klara



Alice

Påskfest

Jag och Jimmy hade en liten påskfest i lördags. Vi var sex personer som spelade wii, buzz, drack lite och gick ut på krogen. Var jätte mycket folk ute (som vanligt på påsk) och vi hade roligt :)


Polka dot

Köpte min första hårfön igår. Har aldrig ägt nån förut men tyckte vid 28 års ålder att det var på tiden. Jätte fin rosa från obh nordica.


Snö

Idag har det snöat och regnat om vart annat hela dagen. Trist! Jag kom precis hem från jobbet, lagom att sätta på tven och kika lite på Let´s dance innan man måste sova. Börjar klockan 07.00 imorn.

Tur att man hade rejäla stövlar och vinterjacka idag ;)
Sorry för suddiga kort...




Långfredagen

Idag är det långfredagen och snö blandat regn viner runt husknuten. Grå och trist dag... Jag börjar jobbar jobbet klockan 13.00. Men imorgon blir det fest och en gladare dag :)
Hoppas ni allihopa får en GLAD PÅSK!


Spets

Spets är så fint, romantiskt och kommer nog bli riktigt het i sommar! Denna spets T-shirt är från Gina tricot och där köpte jag även denna sjalen. På den är självklart dödskallar men i en lite mer romantisk och somrig stil ;)




Ledig

Idag är min enda lediga dag denna veckan och jag har bara njutit. (Jobbar hela helgen.) Unnade mig en sovmorgon till klockan 12 och sen tog jag en promenad med en go gammal vän som jag inte umgåtts med på väldigt länge. Kändes bra att prata med henne :) Sen begav jag mig till affären för att hämta ut inte bara ett utan tre paket men när jag kom fram och skulle vissa körkortet så hade jag tagit med mig Lindex kortet istället! Ork, men det man inte har i huvudet får man ha i bena. Sprang hem hämta körkortet och fick mina paket.

Två från Ellos och ett från Gina tricot.


Today

Jobbat natten tills idag så gick upp klockan 13.30, seg! Har vart ute på en promenad i det kalla men vackra vädret. Svängde in på Lindex på vägen hem och köpte ny mascara, puder, ögonkräm m.m.


shabby chic burk

Fick en jätte fin plåtburk av mamma igår med rosa hjärtformade marshmallows <3




Med en enkel tulpan...

Fick fina tulpaner från både mamma och pappas syster :)




Kalas för mig

Idag hade vi ett försenat kalas för mig. Mamma, Morgan, pappas syster och hennes man, farmor, min bror och hans flickvän var med. Jag stod fortfarande i duschen när dom första gästerna kom, fick snabba mig lite men gick fint ändå. Var jätte trevligt! Kul att samla alla, blir mer och mer sällan nu för tiden. Nu har nyss alla åkt och jag börjar jobbet klockan 20.00 så blir perfekt att fixa lite här och ta sig en powerking och ladda upp för en natts arbete.


RSS 2.0