Busy busy!

Jobbat natten till idag och gick upp vid ett tiden och sedan dess har jag hängt på stan. Jag är en riktigt hang around idag! Umgåtts med Frida och hennes son en sväng och sen Therese och hennes Miio :) Trevlig dag! Brukar aldrig göra särskilt mycket efter jag har jobbat natt men idag har jag hunnit med en del måste jag säga. Nu ska ja umgås med min älskling som har blivit arbetsledare på sitt jobb! Måste ju firas! Glad! Det är han verkligen värd <3
 
GODIS GRIS!
 
 

My life is a party

Italobrothers - My life is a party är skärmande lik "Dragostea din tei" eller så har dom gjort en remix på den? Den är så catchy iaf, fastnar, my life is a paaarty!
 

Pysslade

Pysslade med Frida för ett tag sedan och tog några bilder då.
Drack alkoholfritt rosévin och klippte till kort.
 
 

Cola

En bild från jobbet igår, två burkar av detta blev förtärt :)
 
 
 

Inside

Innehållet i dom två paketen jag hämtade förut.
Ett från Gina tricot och ett från Rutstore.
 

Regn...

Jobbar natten idag så börjar klockan 20.00. Har haft sovmorgon men som vanligt när man får sova länge så vaknar man tidigt. Har bara gått hemma och skrotat, plockat och rensat blommorna i hopp om att dom ska blomma nån jäkla gång. Kollat Dexter, druckit power king, spelat spel på Facebook, tvättat, handlat mat, dammsugit lite och hämtat två paket. Regnat ute typ hela dagen så har inte känt för att göra nått speciellt... Har regnat och varit bra väder varannan dag denna veckan och det har verkligen inte varit tajmat med hur jag har jobbat. Måndag = jobb = fint väder. Tisdag = ledig = regn. Onsdag = jobb = fint väder. Torsdag idag, ja ni fattar... Ork!
 

In i dimman

Herre jösses vad mycket dimma det var ute när jag gick upp imorse. Denna bilden är tagen vid 7-tiden. Såg ju knappt över till huset mitt emot på innergården.
 

Lördag

Idag har jag jobbat mellan klockan 07-13, härligt pass. Man kommer upp tidigt och har hela dagen kvar när man slutar. Nu på kvällen träffade jag och älsklingen, Lollo och Robert. Käkade på Koppargrillen och hyrde filmen Lovligt byte och käkade Ben & Jerrys. Ska titta lite på teven nu och sen sova. Jobb imorn med.
 
Jag idag.
 

Little talks

Har fastnat för en ny låt, denna går på repeat här hemma. Fin text!
 
Of monsters and men - Little talks
 

Lååång promenad!

OMG! Skulle ut med Josse på en "promenad" men det blev en och en halv timmes gång, jogging och intervallträning. Vi kom fram till att vi rört oss ca milen och för mig som inte har vart på gymmet sedan september förra året och knappt gått promenader är detta väldigt mycket. Men shit vad kul det var! Konstigt att man inte blev tröttare men bra flåsig var jag. Konditionen är verkligen inte på topp. Får banne mig ta mig i kragen och försöka röra på mig lite oftare, kanske till och med gå till gymmet ;)
 

Fredags

Här kommer en bild från i fredags när jag och älsklingen satt hemma och kolla på teven. Njöt av att det var fredag efter att båda två hade jobbat en hel vecka :D
 

Detaljer

Några detaljer ur dagens outfit.
Klocka - Ur och penn, armband - Gina tricot, ring - ?
 
 
Halsband - Items by johanna
 
 
Kilklackar - Skopunkten + rosa nagellack
 

Respekt


Dagens

Jag idag innan jobbet.
Tog med mig ett paraply till jobbet och som alltid när man gör det, regnar det inte.
 
 
 
Kofta - Lindex, väska - Modekungen, jeans - Sort denim, skor - Converse, t-shirt - Serious sally, paraply - Gina tricot

Gråter!

Fy faan! Började kolla på kort på pappa nu och grinar järnet! Ursch vad jag saknar honom! 6 år! Herregud! Hur länge ska folk vara borta! Behöver dig nu pappa!

Saknar dig pappa!

Idag är det 6 år sedan min pappa gick bort. Va otroligt fort tiden går! Så mycket jag skulle vilja vissa och säga till honom. Saknar honom men ibland känns det som om han fortfarande lever. I mina drömmar lever han. Där brukar han dyka upp lite då och då, inget konstigt alls. Blir aldrig ledsen eller tänker att han är ju död, utan pratar med honom helt vanligt. Oftast bara vanliga vardagliga drömmar. Sen när jag vaknar kommer jag på att just de ja han finns ju inte ;( Lite skumt men väldigt mysigt. Idag saknar jag min pappa <3
 
Mitt barndomshem <3
 
 
 

Nu är det fredagsmys!

Japp fredag var det ja ;)
 

Grrr

Nya tiger T-shirten från Ellos.
 

Some nights

Fun - Some nights går för fullt här hemma. Nu är det äntligen helg igen och en ledig sådan. Tyvärr har jag ingen aning om vad man ska hitta på ikväll. Vi får väl se vad som händer...
 

Vardagsrummet

Lite bilder från vardagsrummet.
Nya ljusstakar från Ullared.
 
 
 

Ellos

När jag och mamma var och handlade passa jag på att hämta ut mitt paket från Ellos. Innehåller nya gardiner och kuddar till vardagsrummet bland annat.
 

Mamma <3

Har umgåtts med mamma fram till nu, hon gick precis. Vi har ätit sushi, pratat, gått långpromenad och handlat lite. Haft en jätte mysig dag och ser fram emot en jobbnatt med Linda. Hoppas älsklingen kommer hem snart så man hinner träffa honom lite innan jobbet.
 
Bilder från promenaden.
Jag och mamma var tvungna att undersöka den konstiga saken som ligger i bakgrunden. Den luktade bajs så vi konstaterade att den måste ha något att göra med sopstationen eller reningsverket...
 
 
 

Munkar

Äntligen ledig efter en helg full av jobb. Idag har vart en lugn dag. Vart ute på promenad med Jimmy, och haft hans syster, man och barn på besök :) Dom hade med sig munkar, mums! Imorgon ska Jimmy jobba i Göteborg och jag är ledig! Underbart! Ska inte göra mycket men skönt att vara "ensam hemma" en stund. Ska träffa Erika imorn oxå, hon drar ju till Florida snart den jäkeln ;) Så gäller att passa på att umgås.
 
En munk i handen och en i huvudet!
 
 

Nattjobbaren

Snart är det dax att jobba natt, jobbar både fredag och lördag. Har 22 timmar kvar att jobba i helgen och det ska bli roligt. Jobbar med Annie och vi har så intressanta diskussioner.
 

Dexter

Har börjat kolla på serien Dexter. Är på avsnitt 4 på första säsongen, så har inte hunnit så långt ännu. Men den verkar bra, så ska käka lite glass nu och fortsätta kika.
 

Wolfman

Kollar på The Wolfman på 6:an just nu med älsklingen.
 

2 paket

Hämtade ut 2 paket idag från Nelly och Mandeldesign. KUL!
 

Hamburgare

Käkade nyss mat på Koppargrillen i stan med Jimmy, Joel och Öyvind.
Sen till vårdcentralen igen, ork!
Jag är inte sur på bilden jag är koncentrerad ;)
 

Augusti

Schhhwiiisss sa det så var vi inne i augusti...
Trist att det känns som att sommaren redan är slut!
Och det är den väl oxå...
 
 
Ringar från Items by johanna

Ny bikini

Min nya bikini från Pieces. Lär väl inte få någon användning för den i år om jag inte åker utomlands förstås. Men det är inte ofta man hittar denna modellen med kupor med fastsydd vaddering.
 
 

It's raining men

En riktig tråk-dag idag. Hemma och är sjuk :(
Älsklingen fick nytt jobb igår i Göteborg så han har vart borta hela dagen. Han borde vara hemma snart... Regn ute.
 

Rosa hörlurar

Mina nya rosa hörlurar från Happy plugs.
Kommer från Nelly.se
 

Items by johanna

Nya smycken från Items by johanna, kom med posten idag.
 

VBG-festivalen

I helgen har det varit festival här i stan och jag har festat både fredagen och lördagen. Haft en sådär rolig fredag och en grymt rolig lördag. Hade tjejfest här i lördags, sånär som på en ung liten ensam grabb som fick vara med. Jag och en kompis Frida hade gjort musicquiz som blev jätte lyckat och roligt. Här kommer två bilder från lördagen.
 
 
 
 

Ullared

Var på Ullared med ett gäng brudar i tisdags :)
 

RSS 2.0