News

Nyheter från Gina tricot. Jätte fina klockade linnen i pastell spets :)
Tjusigt till sommaren till lite solbränd hud. Längtar!




Mamma <3

Fikade med mamma här om dagen, jätte mysigt! Härligt att sitta och prata och så passa mamma på att klippa lugg och topparna på mig. Snällt av henne!


Cheese burger chips

Sitter och käkar Estrellas nya cheese burger chips, dom får en 3:a av 5 möjliga. Helt okey!
Nu ska jag kolla Top model Sverige.


Beige vår


Prinsessan Estelle

Den 23 februari föddes prinsessan Estelle. Hennes titel är Hennes Kunglig Höghet Prinsessan Estelle, Hertiginna av Östergötland. Så roligt med en baby :) Hittade denna bilden på henne och en jätte snygg bild på Kronprinsessan.



Spana in outfiten!


Blink blink


Kronarvinge på G

Sitter och kollar på Nyhetsmorgon på tv 4 just nu och väntar på att få besked om bebisen har kommit än?! Kronprinsessan och Daniel åkte in kl. 00.50 och dom ska hålla en presskonferens kvart över 6 nu. Spännande :)


Fettisdagen

Kom hem för ett tag sen och hann kika på Top model och nu kollar jag på Project runway dubbelavsnitt och klockan 22.00 är det Big brother. Det är en riktig tv kväll på tisdagar. Fettisdagen idag, åt semla förut på jobbet, så gott!


Godmorgon

Godmorgon på er :) Nu drar jag till jobbet, ha en fin dag!


En kopp te

Sitter och kollar på Housewives of atlanta, fösta avsnittet på säsong 1 som är på tv 3 nu. Har så ont i halsen och det har jag haft ett tag nu. Ska dricka en kopp gröt te med honung, det kanske lindrar lite.


Love

Love me most when I least deserve it, because that's when I really need it <3



Jag och Jimmy

Om BB

Big brother kommer nog bli riktigt kul och spännande i år med många intriger. Vissa av deltagarna hade nog behövt ett helt eget program och sista tjejen in inatt var en riktig snygging. Han med hängslena Amandus hette han va? Han kan nog få till en romans med någon av flickorna och Hanna W kommer nog stå för ett och annat gräl. Tenny verka vara en skön snubbe och Jessica verkar vara lite bossig. Ska bli hur kul som helst att följa :)



Levels



Avicii - Levels

Grönt är skönt

Nu är äntligen kristallkronan på plats över köksbordet. Blev jätte fin och jag är så nöjd med mys-känslan i köket. Kanske inte det mest praktiska att ha ryamatta på golvet under köksbordet men det är inte så svårt att städa ;) Najs är det iaf!

Korten är tagna utan blixt.




Trendspaning

I vår är det pastell som gäller, mycket färg. Inte riktigt min stil men väldigt fint :)
Får i alla fall skaffa mig ett nagellack i nån fin pastellfärg.


Big brother 2012

Ikväll börjar big brother 2012. Måste ses! Ska bli så kul att se vilka som är deltagare och hur dom är. Hoppas det blir en bra årgång, med mycket skoj, intriger och lite kärlek ;) Börjar kl 21 på tv 11 och håller på i två timmar.


Fika

Kollar på Gladiatorerna, avsnittet från i lördags och fikar lite.
Så söta små dammsugare och delicatobollar.


Vill byta header

Jag vill verkligen designa om min blogg, både färger, textsnitt, bakgrund och header. Fyller år nu i början på mars så tänkte önska mig Photoshop så jag kan göra lite roliga saker med bilder och text :)

Bild från google.

Dress of the day

Dagens "dress of the day" på Bubbleroom vill jag passa på att tipsa om.
Den är jätte fin och kostar endast 199 kr idag.


Home

Nu är jag hemma igen efter ännu en tuff arbetsdag, så skönt att sluta tidigt. Nu har jag bara 22 timmar kvar att göra i helgen ;) Ska käka lite lunch framför datorn och kolla på Livet blir bättre på tv 3 play. Passa på att handla lite på vägen hem och hitta paket med små dammsugare och delicatobollar, så dom blir det till efterrätt.


Paradise Hotel

Såg precis klart på avsnitt 47 av Paradise hotel. Heidi och Kim mot Niklas och Madeleine och jag tycker att Heidi och Kim förtjänar att vinna, så mycket tuffa beslut dom har fattat och alla uppdrag. Dom spelar spelet. Ska kolla nästa avsnitt imorn, är helt inne i det. Kommer nog snart att börja prata norska haha :)


Alla hjärtans dag

Fick gelehjärtan på jobbet idag, gott :)
Önskar alla en fin alla hjärtans dag!


Min dag

Dagen började jätte bra, vakna pigg innan klockan ringde och bäst av allt var att det var ljust ute. Älsklingen ringde på morgonen och skicka fina meddelanden hela dagen. Gick till jobbet och sen blev det bara en skit dag, frustration och stress! Ork! Men nu är jag äntligen hemma igen.

Taget imorse och se vad ljust det är ute :) Klockan är med oxå.


Blue

Jag idag innan jobbet men kommer nog byta skor innan jag går. Är så snöigt ute :)





Kavaj - Object, linne och jeans - VILA, platåskor "the girl with the dragon tattoo" by HM

Söndag

Dessa söndagar, man är ledig men ändå är man lite stressad för man ska jobba imorn eller så är man bakis, fast denna söndagen är jag inte nått utav dem. Solen skiner, imorn jobbar jag kväll och älsklingen är hemma. Hoppas ni får en fin söndag :)


Underneath

Tänkte vissa detta snygga och billiga underklädesset som kommer från Nelly. Så man blir lite fin och matchande under kläderna oxå :) Blev tyvärr inte en så jätte bra bild men men...


Kate Moss

Celebrity style, inspiration från Kate Moss.
Grymt snygg skinnjacka och skinnbyxor.




New

Här är innehållet i paketet från Nelly.



Tufft linne från Club L med fransar längst ner.



Transparent linne från Sisters point.


Me today

Jag idag innan jobbet. Gillar verkligen mitt nya halsband från Baglady. Två silver kedjor med en hjärt- och en stjärnberlock.





Jeans och kavaj - VILA, linne - elle, halsband - Baglady

Online shopping

Hämta ut ett paket från Nelly förut och har varit med älsklingen och handlat mat. Så nu är det fullt i frys och kylskåp. Härligt!


500

Detta är mitt inlägg nummer 500! Wohoo!


Citat

Hitta ett fint citat på Hanna Graafs blogg som jag lånar lite.


Read Leather Jacket

Jag är riktigt sugen på en röd skinnjacka eller i imitationsskinn, det spelar ingen roll. Det är otroligt snyggt och het just nu. Har sett att Kenza har gjort en och Tyra har oxå designat en. Vila har oxå en röd skinnjacka... Så nu är det bara upp till mig om jag ska ha någon och i så fall vilken???


Style by Tyra, 999 kr


Kenza 9, 2795 kr


VILA, 1399 kr

Big brother 2012

Den 19 februari klockan 21.00 på TV11 börjar en ny säsong av Big brother. Måste titta!


Presenter

Hade ingen aning om vad jag skulle köpa med mig i lördags till Frida så köpte skumpa och tulpaner. Köpte med en skumpa till Sandra oxå som fyllde 30 år i förra veckan :)


Lördagen

I lördags var jag på 28-års fest hos Frida som är en ny bekantskap. Blev riktigt glad när hon bjöd med mig. Oväntat att bli bjuden men jätte kul att träffa nya människor. Hon bjöd på tre rätters hemma hos sig, bowling på Boddys och Butlers. Hade sjukt kul! Jätte goa, trevliga, snälla och öppna tjejer. Vi bowlade och dansade fuldans haha!
Sen körde älsklingen hem oss.



Min bowling stil :)


Melodifestivalen 2012

Kollade precis klart på melodifestivalens första deltävling. Har klarat mig sen lördag att i förväg se vem som har gått vidare så nu när jag kollade hade jag ingen aning... Men det var ju dom två bästa enligt mig som gick till final, Loreen och Dead by april. Riktigt kul! :D Grattis till dom!


Semle dax!

Jag har precis träffat Josse en sväng och gjort lite ärenden. Såg att konditori Princess hade semlor för 10 kr styck! Så billigt och gott. Jag köpte fyra stycken och ska äta två själv nu! Mums!


Helg!

Nu var det äntligen helg och en bra sådan oxå för jag är ledig till på måndag kväll. Imorgon ska jag på 2 gånger 30-års kalas, det ska bli skit skoj! Vi ska käka tre rätters, bowla och gå ut på krogen. Nu ska jag kika på ett avsnitt av copycat singers innan jag ger mig ut på stan.


Mer snö...

Nä nu får det sluta? Nu kommer det ännu mer snö? Jag vill ha vår och sommar... Längtar!
Men känns långt borta när man tittar ut och möts av det här!


Hemmaträning

En matta och två hantlar, allt man behöver för att träna hela kroppen. Egentligen kan man ju träna igenom hela kroppen med hjälp av sin egen tyngd, men jag vill gärna ha ett par hantlar till vissa övningar. Har kört lite situps, planka, rygglyft, utfall, hantel lyft åt sidan, biceps och triceps med hantlar, armhävningar m.m.
Riktigt kul, bara på med hög musik så går allt lättare :)


The one that got away



Katy Perry - The one that got away

Godmorgon :)

Sitter här och bloggar med datorn i soffan och utanför fönstret singlar det ner lite fina snöflingor. Sitter här med en kopp te och myser. Ska kika på "Livet blir bättre" på tv 3 play. Gillar verkligen den serien, sitter och lipar framför datorn ;P Jobbar natt idag så börjar inte förens klockan 20.00. Härligt och sen är det helg! Ha en fin dag allihopa!


RSS 2.0