Donken

Möte upp Erika och Elin nyss och köpte massa glass, chips och snabbmat!
 

Party for everybody

Två bilder från festkvällen igår. Satt först på Pråmen med ett gott gäng tjejer, sen hem till mig på lite fest där vi möte upp grabbarna och sen till Teatergränd. Mycket folk ute, antagligen tack vare vädret och löning.
 
 

TV

Kollar på maraton av Top model säsong 15 just nu, regn ute idag...
 
Vinnaren Ann
 

Yesterday

Enkelt
 
 
Kjol - Gina tricot, linne - H&M, skor - Skopunkten

Beställning

En beställning från Nelly, kom till dörren igår :D
 

SOL!

Underbart väder idag med och jag och Jimmy har legat på Skräckland och solat och badat. Idag hade vi annat sällskap i form av Johnny, Tobbe och Mattias. Så härligt och ikväll blir det lite fest med ungefär samma folk.
 
 

Solsken

Strålande sol och jätte varmt! Idag har jag, Jimmy, hans bror, hans syster och hennes barn varit på skräckland. Solat och badat, ja ni hörde rätt BADAT! Nu är det sommar! Har bara badat en gång innan i år och det var på Gotland. Håller till och med på att bli lite brun haha! Annars har det ju varit värsta skit sommaren hittills... Men för förhoppningsvis vänder det nu, annars får man passa på att njuta av dom få dagarna med sol!
 
Bild från Gotland.
 

WTF

Ny T-shirt från Serious Sally.
 

Kissekatten?

Jag spannar efter Rosa... Jimmys systers katt som just nu är borta :´(
 

Innehåll

Passa på att vissa några bitar av innehållet i Bubbleroom paketet.
Alla dessa av märket bubbleroom/h.
 
 
 

Food!

Sitter hemma själv, regnar ute, har precis gjort omelett och ska kolla på filmen Livstid.
 

Fallens dagar

I lördags var det fest! Fallens dagar har varit i helgen i Trollhättan och i lördags var vi ett gäng där. Förfest hos Cathrine och Simon på kråkslottet och sen vidare ut i folkmassan och öltält. Som vanligt rockade förfesten mest, därefter dalade det sakta neråt tills vi kom på nattbussen. Där hittade jag och Jimmy en 16-årig grabb som vi drev lite med. Tillslut kallade han oss mamma och pappa HAHAHA :D Söt unge! Var en väldigt trevlig kväll. Tyvärr glömdes kameran bort så har inte förevigat några väl valda ögonblick...
 
Jag i lördags.
 

Nanana

Just nu...
 

Paket

Var och hämta ut ett paket förut :D
 

Versus

Baglady vs. Sophie by Sophie armband på Nelly.se
Gissa vilket jag köpte?
 
Baglady 199 kronor
 
 
 
 Sophie by Sophie 1095 kronor
 
Tog det billigaste ;)

Camo girl

Dagens outfit med min otroligt dåliga kamera.
 
 
 
Camouflage jacka - Nelly, jeans - Sort denim, skor - Converse, väska - Modekungen

Miss

Längtar tillbaka till Gotland! Sitter och kollar på korten. Vi hade så himla roligt och bra väder var det oxå. Är så skönt att vara på väg någonstans, att ha det roliga framför sig... om ni förstår hur jag menar. Här är ett kort från tåget på vägen dit.
 

Worki worki

Idag var det första dagspasset efter semestern, första dagen man måste gå upp tidigt ofrivilligt. Var så trött imorse att jag kunde somna stående men när jag väl kom till jobbet gick det fint. Jag är verkligen ingen morgonmänniska! Har haft en trevlig dag på jobbet. Nu ska jag ta nått och käka och kika Top model.
 
Jag = trött
 

The End

Då var semestern slut och klockan 20.00 ikväll börjar jag jobba igen. Typiskt att man ska börja med en vecka med sex arbetspass på. Men jag har haft en bra semester så klagar inte. Har varit underbart att vara ledig! Synd att vädret inte vart bättre men det kanske kommer... Har ju lediga dagar inemellan så ska väl hinna njuta lite till av sommaren.

Utgång med Depp

Igår blev det spontan utgång. Jag, Erika, Josse och Sandra käkade på Pråmen och sen satt vi hemma hos mig. Sjöng Singstar så högt att vi tyckte det var konstigt att ingen granne kom och klagade ;) Sen blev det utgång! Jätte roligt, vilken energi vi hade på dansgolvet. Fullt ös!
 
Jag och Depp.
 
 
Var tvungen att ta ett kort på mina nya brillor :D
 
 
Jeans - H&M, linne - torgmarknad, skor - Skopunkten, armband - Gina tricot

Ray Ban

Nyss ringde det på porttelefonen! Leveransen är här!
Mina fina Ray Ban får USA, beställde dom från en amerikansk sida för att det var billigare än dom andra jag hittade. Hoppas det blir mycket sol nu så dom kommer till användning.
Annars har jag dom ändå :)
 
 

Starship

Godmorgon gott folk!
Sitter och väntar på min nya solglasögon som ska levereras idag.
Fastnat för Nicki Minaj låt Starship så den går just nu på repeat.
Jäkla bakdel denna bruden har :)
 
 

Candy

Äter godis och kollar på Simpsons, just nu är det reklam.
 

Ny hårfärg

Tänkte färga håret någon dag och då får det bli den här färgen.
 

Balkongen

Har suttit på balkongen hela kvällen med Frida och tjatat. Mys!
 

Skål!

Två nya söta skålar :)
 

Fynda skor

Idag har jag vart med mamma och shoppat lite. Hittade två par skor på rean på Skopunkten. Paret till vänster kosta 199 kronor och paret till höger kosta 149 kronor och självklart fick man det billigaste paret till halva rea priset. Det kallar jag billigt! Super snygga på oxå!
 
 

H2O

Jösses vad mycket vatten det blev här på innergården förut.
En mindre sjö eller större pöl :)
 

Regnar

Herregud vad det fullkomligt öser ner ute just nu! Riktigt tok regnar och oskar! Jag som tänkte mig ut och handla lite men det kan nog vänta nån timme...
 
 

Koppargrillen

Vi satt ett gäng på restaurang Kopparn igår. Bestämde oss för en liten fest på en måndag. Var jätte trevligt, spelade Buzz och tjatade. Det är härligt med semester när man kan göra vad man känner för!
Synd att det inte är så många dagar kvar nu men jag passar på att njuta :)
 
Bild från igår.
 

Lyckligare nu

 
Linnea Henriksson - Lyckligare nu

Väntar...

Väntar på att Therese ska ringa. Jag och Jimmy ska dit på film/spel kväll.
Ska bli trevligt! Ska ta min fina cykel bort dit.
 

Happy

Cyklar runt :D
 

Stranden

Jag cyklade och Jimmy åkte inlines till stranden här, Ursand heter den. Så fint väder idag så man får passa på att vara ute. Kul att cykla oxå :) På Ursand låg vi och sola, fika och tjata. Ganska mycket folk va det där, mest barnfamiljer. Mysigt!
 
 

Helt hysteriskt!

Tidigare idag satt jag vid datorn i soffan i godan ro när det helt plötsligt flög in en fågel! Det var ingen små fågel utan en mellanstor rakare som kom in! Helt jäkla sjukt! Han bajsade i sovrummet, flög runt överallt och flåsade som en tok! Panik! Jag tog ett badlakan och försökte fösa honom åt rätt håll. Sen bajsa den i köket oxå och på fönsterbrädan. Faan va arg jag är! Vi storstädade ju igår och självklart va inte Jimmy hemma utan jag var själv! När man väl behöver honom så är han inte där! Typiskt! Till slut fick jag ut fågeln genom köksfönstret. Pust! Skratta som en tok efteråt, ganska komiskt ändå! Hann posta det på Facebook under tiden jag jaga den jäkeln! Hahaha!

Visby

Här kommer lite fler bilder från Gotland närmare bestämt från Visby. Vi gick hela lördagen inne i stan och kikade i butiker, kollade på ringmuren och ruiner. Väldigt fin stad med många små låga hus, kullersten nästan överallt, trånga gator, massa rosor och väldigt mysigt!
 
 
 
 
 

Kuvertväska

Passa på att vissa min nya kuvertväska från H&M med stjärnor och dödskalle nitar på.
199 kronor så bra köp!
 

All by myself

Skickade ut älsklingen med alla helgens sopor, barnpassning m.m. så att jag kunde få en stund för mig själv. Har haft folk runt mig hela veckan och ibland är det så skönt att bara vara själv. Har legat och solat på balkongen, läst tidning, städat hallen och sjungit för mig själv :)
 

Kamouflage jacka

Jag och älsklingen har varit ute, han har åkt inlines och jag har cyklat på min nya cykel. Kul! Nu blir det snart Top model och film, tisdags mys! Hämtade ut paket från Nelly innehållande min nya kamouflage jacka när vi var ute. Så snygg! Jag är nöjd!
 

Raukar

Här kommer fler bilder från Gotland. Var så fin natur där inte alls som här, alla träd är låga. Beror väl på att jorden består av mycket sten och lite näring. Mycket öppna landskap med sten, krokiga tallar och låga växter. Dessa bilder är från Fårö, där det finns flera rauk områden.
 
 
 
 
 

Blå lagunen

Detta är bilder från i torsdags när vi var vid Blå lagunen på Gotland. Hade en härlig förmiddag där, solen sken men det blåste kallt så jag badade inte då. Vi käkade lunch där och solade. Så jäkla fint! Kristallvatten!
 
 

Säg omelett!

Har solat på balkongen, tittat på Jurassic park 3 och jag och sambon har städat hela lägenheten väldigt noga. Så nu är det riktigt rent här!
 
Gjorde omelett till lunchen förut.
 

Dagens outfit

Kom hem från Gotland sent igår kväll. Har haft det så bra! Kommer ett inlägg eller flera om det. Var helt slut efter resan och stupade i säng. Idag har jag tagit det lugnt, packat upp, fixat lite här hemma, betalat in räkningarna lite försent (typiskt, pust!) och nu på kvällen har jag käkat på restaurang med Josse och Lollo. Väldigt trevligt, så nu är vi uppdaterade på varandras liv :)
 
Jag idag.
 
 
 
Väst - sisters point, jeans och kuvertväska - H&M, linne - Gina tricot, klocka - Ur och penn

RSS 2.0