Gotland

Nu är det dax för en semester på Gotland med flickorna, åker ca klockan 14 idag. Ska bo i närheten av Visby. Just nu håller jag på att packa det sista och göra mig i ordning lite... Sen blir det sushi med Erika innan vi åker. Jag hoppas verkligen att vädret skärper till sig och att vi får mycket sol! Kommer inte att blogga när jag är där så ses nästa vecka :) Hade gott!
 

Just nu

Just nu håller dom på att spola rent balkongerna här utanför.
Den stackars killen är genomblöt! Hihi!
 

Snow white and the huntsman

Var på bio med ett gäng igår kväll, vi såg Snow white and the huntsman. En bra modern tolkning av snövit. Jag gillade den. Filmen var ju iaf mycket bättre än Rödluvan som kom för ett tag sedan. Helt klart sevärd!
 

Min rosa cykel

Idag köpte jag en rosa cykel, när jag tänker efter är det nog den första cykeln jag har köpt själv. Jätt fin är den och jag är väldigt nöjd :D
 

OMG

Nytt från Nelly.
 
 

Pink

Varit ute med mamma och handlat idag. Köpte en cykel!!! Ska ta kort på den och vissa snart. Köpte oxå en jätte fint stickad tröja och rosa nagellack. Tröjan är från H&M. Ikväll blir det bio med ett gäng kompisar. Ska se Snow white and the huntsman. Hoppas den är bra!
 
 

171 dagar

Älsklingen var nykter i 171 dagar. På midsommarafton drack han för första gången i år. Så bra av honom att klara så länge! Stolt! As bra, you go darlig! Han blev inte så jätte berusad och sa efteråt att han lika gärna kunde varit nykter.
 
Här är första ölen :)
 

Fint under

Köpte lite nya underkläder från Gina tricot. Denna BH är så snygg och sitter så bra, att jag har den snart i alla färger. Kul när man kan matcha.
 

Gula blommor

Köpte en fin klänning här om dagen. Skulle haft den på midsommar men blev inte så.
Den är från VILA.

 

Älsklingen

En blid från igår på mig och min älskade Jimmy <3
Jag är så glad att jag har dig!
 

Tårtorna

Här kommer Jessicas två födelsedags tårtor som henne duktiga syster hade gjort i afrikanskt tema. Va tycks? :)

 

Trevilg Midsommar!

Igår var det midsommarafton och Jimmys stora syster fyllde 30 år :) Ett stort GRATTIS till Jessica! Vi var hemma hos henne hela gårdagen. Ett stort partytält var på plats och efter klockan 20 så kom dom första dropparna och tältet kom till användning. Typiskt midsommarväder. Vi åt god mat, tårta, sjung "ja må hon leva" och gick tipspromenad, som jag kom på delad andra plats i och Jimmy på delad första plats. Yippie! Sen på kvällen när barn och gamlingar åkt hem så kom ungdomarna och festen startade igång. Blev en riktig fjortis fest, med blottade könsorgan, spyor, ful-dans, låååånga tal, spela kubb m.m. Hahaha! Hade så kul att det känns lite tomt idag... Hoppas ni alla hade en härlig midsommar :)

Bjuder på några kort från igår.

 
 
 
 

Cookie dough

Film, glass och godis frossa med Erika och Jimmy.


Movie

Har precis kollat klart på filmen "I love you Phillip Morris" med Jimmy. Rätt bra film, lite skumt att se Jim Carrey i en så "seriös" film. Nu ska jag snart träffa Erika och vi ska nog ta en promenad tror jag.


Krokodiler

Fika från igår, mums! Med Jimmy och Johnny.


Lovely

Ligger på balkongen och solar, så jäkla gott väder! Lyssnar på musik från mobilen och njuter. Nu känns det att man har semester :) Imorn är det midsommar och jag hoppas vädret håller i sig. Var hos Jimmys syster igår och förberedde lite, vi ska fira midsommar där imorgon. Satte upp ett jätte stort partytält så om det skulle börja regna så kan vi fortfarande vara utomhus. Fint blev det :)

På vår balkong...



Tältet igår, alla grejar eller ja nästan alla ;)


Top Model All Stars

Final av Top model all stars nu klockan 20.00. Ska bli kul att se vem som vinner, alla är ju så bra! Vet inte vem jag ska hålla på... Lisa kanske eller Alison? Någon av dom två tror jag...


Solsken

Idag är det min andra dag på semester och jag njuter :) Sovmorgon! Har suttit och fikat med Jimmy och Johnny och gått en liten promenix. Sol ute och ganska varmt men det blåser på rätt bra, men det går åtminstone åt rätt håll idag med vädret. Får se vad kvällen har att erbjuda? Det är ju fotboll även om det känns sådär nu...
Ska sätta mig på balkongen igen nu.




Now

Här sitter jag just nu framför datorn och njuter av min ledighet, fyra veckor!!!
SEMESTER! :)




Smuts...

Mina skor efter att ha spenderat tre dagar på festivalen här i stan...
Klara mig ganska bra ändå ;)


Dag 1

Min första dag på SEMESTERN har vart super fin! Jag pratar inte om vädret haha! Jag har städat, bytt gardiner, bäddat rent i sängarna, tvättat, satt igång diskmaskinen och lagat mat. Jag har vart med mamma, gått en lååång promenad, käkat sushi och glassbulle. Jimmys syster och hennes två barn har oxå vart här och spelat xbox kinect. KUL! Vi har lånat det av en kompis för att testa. Verkligen roligt!

Glassbullar med mamma :)


SEMESTER!!!

Äntligen har jag fyra veckors ledighet framför mig! Underbart! Wohoo!

Wanties

Har hittat en camouflage jacka som jag är på jakt efter just nu och ett halsband.
Båda är från Modekungen.


Snart...

Snart SEMESTER nu! Bara imorn kvar att jobba :) Ska bli så härligt, hela semestern kommer väl gå så fort bara är jag rädd. Första veckan är det ju midsommar, veckan efter åker jag till Gotland med vänner, efter det är det bara två veckor kvar... Jag vill hinna med lite dagsutflykter oxå bland annat till Ullared och Liseberg. Sen hoppas jag på massa sol, bad, picknickar och massa annat somrigt men men ser inte så ljust ut än...
Håller tummarna!

Sverige!

Nu är det Sverige mot England, snart avspark! Ska kika lite på det innan jag går och lägger mig. Börjar klockan 07.00. Snaaaart semester!!!! :D Nu hejar vi på Sverige!


1 vecka kvar!

Idag är det en vecka kvar tills jag går på SEMESTER!!! :D
Ska bli så skönt att vara ledig, hoppas bara att solen vill kika fram!

Festival

Vilken helg det har vart! Snacka om söndags-ångest idag, har haft en så rolig helg och vill inte att den ska vara slut redan. Vart fest både torsdag, fredag och lördag. Torsdagen var det lugnt, satt med några vänner på Pråmen. Käkade och tog en cider. På fredagen var det förfest hos min kompis Josse. Var en massa tjejer där och vi hade super trevligt. Enda negativa var att det regnade väldigt mycket men när vi väl gick ut hade det slutat. Blev både öltält och krogen. Lördagen var det beachwollyboll, jag gick ner till sanden vid 12 tiden på dan, då hade det slutat regna. Woho! Kom inte en droppe på oss. Lördagen avslutades som fredagen med krogen sista timmen innan stängning. Har haft en väldigt bra helg! Mycket fart och fläkt :)

Femme

Älsklingen kom hem med en fin rosa burk!
Femme nature boost heter den och är en naturligt uppiggande dryck för kvinnor.
Innehåller olika fruktjuicer och koffein. Gott!


Johnny Depp

Köpte ett nytt linne under lördags kvällens festande.
Gick förbi ett stånd och fick se Johnny, köpte det direkt!


La La Love




Ivi Adamou - La la love

Min favorit efter vårt svenska bidrag i melodifestivalen.
Går varmt här hemma :)

Auqua blå

I helgen är det Auqua blå festivalen här i stan. Det är en otroligt rolig festival med mycket folk, live band och beachvolleyboll. Jag är aldrig med och spelar men mina kompisar är och jag brukar ligga bredvid och kolla på i bikini men inte i år... just nu sitter jag hemma metans beachvolleybollen pågår för fullt... vädret är skit! Så trist när det väl anordnas någonting...

Två bilder utav mina vänners bilder.

2011



2012


Space

Ny kort tröja från Gina tricot som jag hade i helgen. Gillar space temat :)


Grattis Sverige!

Ha en underbar nationaldag allihopa! Själv har jag firat den med att äta glassbulle i solen med vänner och nu hör nationaldagsfirandet på torget från min balkong.


Desperate Housewives

Sista avsnittet nu av Desperate housewives! Herregud vad ska vi nu göra på tisdagar klockan 21.00. Sorgligt! Snyft! Hejdå hemmafruarna!


Leopard

Leopard var ju riktigt het för ett tag sen men är ju fortfarande inne. Jag tycker det kan vara ganska snyggt. Hitta en bikini på Gina tricot som fanns i min storlek så tog den direkt. Inte ofta man hittar nått som passar... så får passa på :)


Möte

Har vart jobbmöte hos oss nu, tog ett kort på alla grabbar!


Fest i hela huset!

I lördags var det fest hos oss. Therese, hennes bror Robb och hennes Tom var här. Hade as trevligt! Spela lite kort och Buzz men avslutade inget av det vi började på, vad jag kommer ihåg. Blev kalas fulla och drog ut på krogen. Så bakis som jag blev efter detta var väldigt längesen jag var sist. Att man aldrig lär sig! Men nu är jag människa igen och idag ska jag umgås med min kära mor <3

Ett kort på mig från lördagen.


Hanna

Vill gratulera Hanna J till vinsten i Big brother igår! Jätte kul att hon vann. Värdig vinnare, kul att pengarna inte bara festas upp utan används till något bra. Att vara snälla mot varandra vinner man på!


Vintage jacket

NYL vintage jacket som finns på Nelly.se nu är verkligen skitsnygg!
Så synd att den tog slut direkt! Vill ha!!!


Lets Dance Final

Lets dace finalen pågår på teven och jag sitter klistrad framför den. Riktigt roliga och bra shownummer i år. I Antons shownummer fullkomligt regna det män, hur coolt som helst!!! Anton är ju så snygg oxå! Modigt nummer! Mollys shownummer rockade bokstavligt talat ;) Och va fin hon var i håret. Så duktiga! Värdiga vinnare båda två. Får se efter nyheterna vem som vinner.

 


153 dagar

153 dagar har det gått på detta året och min älskling har vart spiknykter hela tiden. Inte druckit en droppe! Han är så duktig, sjukt bra gjort med tanke på att alla vänner runt om kring dricker lite då och då, även jag. Han bara bestämde sig för att vara nykter till midsommar och nu har han snart hållit det. Stolt!


1 juni 2012

Idag är det första JUNI <3 Underbart, sommaren är här! Även om det har regnat idag...


RSS 2.0