Solsken

Tog en härlig promenad idag med.


Dagens outfit

Jag idag.



Skinnjacka - Kenza 3, t-shirt - ullared, jeans - H&M, stövlar - skopunkten, halsduk - ellos

Let´s Dance

Let´s dance startar ikväll och det ska bli skit kul att se.

Jag och min kompis Josse ska bänka oss framför tven klockan 20.00.

Här är deltagarna 2012:

Anton Hysén

Camilla Läckberg

Camilla Henemark

Pernilla Wahlgren

Bengt Frithiofsson

Marcus Schenkenberg

Molly Nutley

Anders Timell

Helena Paparizou

Pär-Ola Nyström

 


Godmorgon

Vakna jätte sent men nu är det dax för frukost. Ostmackor med gurka och apelsinjuice.
Ledig idag :D


Kvällsmys

Har precis kollat Big brother med Jimmy som i varje reklam har läst massa fakta från nått program på telefonen. Så nu blev vi kanske lite mer allmänbildade eller så gick det jämt upp med att vi kollade på bb samtidigt. Av bb blir man väl inte direkt smart hihi!

Mums!


Natur

Kom precis hem från en lång promenad. Skulle gått ut igår och gått med en gammal kompis men vi bestämde oss för att ta det nästa vecka. Då har jag nått att se fram mot oxå :) Var kanske lika bra att vi inte gick, med tanke på hur det blåste ute igår. Men idag var det fint och blåste inte alls mycket. Tog lite kort med min gamla mobil. Vi har ju så vackra promenad vägar här inne i stan.








Sjalar

Här är några utav mina sjalar som hänger i min lilla stökiga "walk in closet". Ska ta och städa där inne nån dag och bjuda på en före och efter bild. Gillar verkligen sjalar, dom kan pigga upp vilken outfit som helst :)


Now

Nu är jag hemma igen efter promenixen. Så skönt men jag hade tagit på mig alldeles för mycket kläder, pust vad svettigt! Blev den vanliga rundan som tar ca en timme. Mitt skoskav kändes en aning (stor vattenblåsa på hälen) men annars var det inga bekymmer. Passa på att handla lite på vägen hem och kom på att jag hade ett paket att hämta ut. Ett linne som hade senare leverans än det andra kläderna.

Smälter ihop med tapeten men snyggt! Från H&M.


Ledig måndag

Underbara lediga måndag! Så skönt att slippa söndagsångesten igår och bara ha en go ledig måndag :) Idag ska vi fira min sambos systers kille som fyller år. Blir bio ikväll tillsammans med dom. Nu ska jag vänta tills älsklingen kommer hem för han har glömt nycklarna och sen blir det en promenad.

Har på mig denna nya oversize t-shirt från Only idag.


Big Brother

Jag har blivit en riktig bb nörd och har sett alla avsnitt men jag måste prata ut lite om detta. Va har hänt? Man skäms ju för att titta på skiten vissa stunder! Vilken dålig sammanhållning dom har, aggressiva beteenden och denna mobbning. Dom är rent av elaka mot varandra! Jag avskyr mobbning och tycker det var helt rätt av bb att plocka bort Sipan. Han var hemsk och det värsta var att han idag på liven inte verkar ha förstått? Lika dant med Hanna R, att hon inte vill ta ansvar för sitt beteende utan säger hela tiden till folk (speciellt Joe) att "då är det ditt problem" eller denna "Du är idiot och jag säger bara vad jag tycker". Helt galet!!? Tror att allt hennes bråk gjorde att hon åkte ut idag. Marcel är oxå en av dom som jag tycker faller under den kategorin men han har faktiskt skärpt sig lite efter alla tillsägningar.

Många av dom tar inte ansvar för sina ord och handlingar. Jag hoppas nu att jag får se ett bättre, trevligare och gladare Big brother fram över. Gillar Amandus bäst, men Lars, Camilla och Jimmy är oxå helt okey. Vi får se hur dom nya är, där kanske finns nån go person som kan sprida lite glädje!


Present

Nu kom min sambo hem och med sig hade han en present. Ett handledsstöd, kanske inte låter så romantiskt men det är precis vad jag verkligen behöver. Jag har så fruktansvärt ont i min högra handled på grund av mitt arbete, sitter på kontor framför datorn hela dagarna. Blev super glad, tack Jimmy!


Wienerbröds semlor

Josse och jag fikade på wienerbröds semlor här i veckan. Dom var jätte goda. Jag älskar semlor överhuvudtaget så allt sånt går ner lätt!


Våroutfit

La ihop en snygg våroutfit med mycket vitt. Skulle aldrig ha på mig dessa shorts utan leggings eller tjocka strumpbyxor för dom är alldeles för korta för min smak men jätte snygga på. Shortsen är från H&M.


Grönt är skönt

Stor städade igår på dan och tog lite kort.
Här är sovrummet.




Vårkänslor

Idag är det strålande sol ute och jag känner mig jätte glad. Har vart ensam hemma idag så har bara gått och skrotat, suttit vid datorn, tvättat lite och gått en promenad. Snart kommer älsklingen hem och ikväll blir det mys framför big brother och walking dead. Haha ser inte så glad ut på denna bilden men orkar inte ta en ny ;)


Copy

DR Martens skor är ju otroligt populära nu i just denna modellen men dom är ganska dyra. Jag har hittat två liknande skor på Ellos för en betydligt mindre summa.

DR Martens kostar 1395 kr på Nelly.


Emma 799 kr på Ellos.



Shoes by ellos kostar 499 kr på Ellos.


Turn Me On



David Guetta - Turn Me On ft. Nicki Minaj

Söndag

Har haft en typisk söndag i mitt liv, vakna bakis, träffa kompis, käka pizza, satt i solen och nu käkar jag godis och myser med min Jimmy <3 Härligt!


Melodifestivalen

Igår var det melodifestival kväll hemma hos mig. Jag hade gjort lappar i excel där vi kunde bedöma alla bidragen och jag tror att alla tyckte det var kul. Alla tog det i alla fall seriöst. Jag hade super kul och rätt låt vann! Sen gick vi ut på krogen och dansa.

Två bilder från igår.




Oh dear mr postman

Ett av ärendena förut :)
Festlig topp från Vero Moda.



Glittrig klänning från Only.



Somrig skjortklänning från Vero Moda.


Fint

Mina nya blommorna är på plats i fönstren :)






Fixar

Idag har det vart en riktig fixar dag, har grejat lite här hemma, gjort lite ärenden och helrenoverat mig själv ;) Färgat håret bland annat. Har gjort bedömnings lappar i Excel till schlagerfesten imorgon, där vi ska ge poäng på en skala från 1-10 hur bra sångröst, dans, kläder och helhetsintrycket är under framförandet. Har även laddat upp med schlager spelet som jag fick av min älskling :)


Ny färg

Ny hårfärg som jag har tänkt fixa imorn. Man vill ju vara lite fin på lördag när jag ska ha kalas/schlagerfest. Ska bli as kul! Härligt att jag är ledig till måndag kväll efter jag har gjort denna natten oxå. Bästa helgen som är på vårt schema. Har vart på Systemet, ska fixa lite rosa drinkar till lördagen med.


Flowers

Har vart och handlat med älsklingen, köpte blommor till vardagsrummet och köket. Lite vårligt i all snö och tö!


Bird is the word

Kolla dom stackars fåglarna gillar inte heller snön! Sitter och huttrar/kurrar under lite tak.


2012-03-08

Idag fyller jag år!!! :) Möttes av massa grattis både på mobilen och när jag öppna datorn, härligt! Men och detta är det stort MEN, va har hänt med vädret?! Orka med mer snö nu när man hade fått riktiga vårkänslor och gått långpromenader i solen. Pust!

Just nu utanför...


Black

Ligger i soffan framför tven, kollar på Top Model Sverige och smakar på Marabou black.
As god men kan det bli fel med choklad och saltlakrits :)


Print

Två nya klänningar från H&M. Animalprint dress rea för 99 kr och texttryck klänningen för 149 kr.




Familj <3

Idag har jag vart ledig och älsklingen har vart hemma så passa på att besöka min bror och hans flickvän. Dom hade renoverat köket, va jätte fin och så stor skillnad från hur det var innan. Fika på semlor och prata, sen åkte vi hem för att träffa min mamma som hjälpte mig att klippa lite på luggen. Mysig dag med min lilla familj <3

Fick fina tulpaner av mamma!


Big Brother

Jobbade till klockan 20.00 nu ikväll och nu kollar jag på Big brother live och käkar godis med min <3


Andra chansen

Kolla på Melodifestivalen igår, andra chansen tillsammans med Josse. Efter det kollade vi på Gladiatorerna. Top Cats och Thorsten Flinck och revolutionsorkestern gick vidare till finalen och jag tyckte det var helt rätt av svenska folket. Hade väl inte spelat så stor roll vika som kom dit... Hoppas nämligen att Loreen vinner! Danny och Molly är oxå heta kandidater men Loreen är snäppet vassare. Heja heja!

Här är vinnarna från igår.


Chips

Smakade på nya OLW ugnsbakat med sourcream & Italien cheese nyss och kolla på gårdagens avsnitt av Big brother tillsammans med Erika och Jimmy. Chipsen var goda och fick 4 av 5 möjliga. Blir en lugn kväll idag med melodifestival, ingen utgång för min del. Erika får skaka rumpa åt mig med ;)


Hmm...

Blev nån bugg i spelet Sims social på Facebook, när jag gick in i mitt hus satt det redan två likadana gubbar där. Hmm...


Datarummet

Jag och min sambo fick ett ryck här om dagen att göra i ordning datarummet. Förut var det första man såg när man kom in en stor svart bokhylla med massa skit i men nu har vi med hjälp av små medel gjort om. Köpte nya skrivbord, stolar och matta för en billig peng. Så nu är det rent snyggt och bäst av allt finns plats för två <3 Ska bara ha tag i nån fin tavla oxå sen är det klart. Sitter där nu :)

Innan:



Efter:



Fika

Idag har jag jobbat från klockan 7-13 och nu håller jag på att smida planer inför kvällen. Jag märkte att jag och min kompis va på helt olika våglängder. Hon hade planerat tatueringsmässa och utgång medans jag tänkte sushi och melodifestival. Jaja vi får väl se hur det slutar :) Nu blir det fika med älsklingen och självklart har jag inte lärt mig dricka kaffe än ;)


H&M

Hämta precis ut ett paket från H&M.
Bättre bilder kommer...




McDonalds

Idag är jag ledig och Jimmy är oxå hemma så vi fick för oss att rusta upp datarummet. Åkte och köpte två nya skrivbord, två skrivbordsstolar, matta och ny prydnadskudde till sovrummet. Nu ska jag käka och sen ska här grejas. Håller tummarna för att allt passar ihop och att jag blir nöjd hihi :)


RSS 2.0