Big brother

Nu är det dax att gå in och bänka sig framför tven, bb time!


Dagens

Jag dag. Håret är katastrof efter all bilåkning.





Jacka - Gina tricot, linne - Lindex, kjol - Gina tricot, skor - Converse

Mamma

Min fina underbar mamma, ha en riktigt bra mors dag <3


Paus

Alldeles nyss när jag blev upphämtad av älsklingen efter en kisspaus :)




Najs dag

Idag har det varit en underbar dag förutom att jag inte fick träffa min mamma... Men GRATTIS på MORS dag älskade mamma <3 Vi har åkt raggarbil hela dagen och njutit av solen. Kört runt på lite olika familjemedlemmar och vänner. Stannat till ibland och fikat, myyyyys!




VI VANN!!!

Jag säger bara vilken kväll! Vi vann! Euphoria!!!!! :D



Solsken

Så jäkla gott väder!!! Sommaren är här! Medans älsklingen är chaufför på crusingen har jag spenderat dagen på balkongen och ikväll kommer en vän och vi ska käka och kika melodifestivalen. Ska bli såååå spännande, hoppas Sverige vinner!
Vi har en grym tjej med en grym låt!


Crusingen

Min älskling är chaufför på crusingen i Trollhättan idag/ikväll/inatt,
så jag är ensam hemma ;) Denna tjusiga bil åker han runt i.


Party

När veckans jobb var klart igår så kom Erika och hämta mig. Vi möte upp en annan tjej, käka och sen åkte vi hem till henne. Var en så fin kväll. Vi hängde på hennes balkong tills solen hade gått ner, då gick vi ut på klubben och dansade. Hon hade förövrigt en grym balkong. Värsta utsikten över vattnet, syns inte riktigt på detta kortet men lite iaf...




Godmorgon

Ursch vad trött jag är! Snart dax att börja jobba och jag är fortfarande inte ordentligt påklädd eller sminkad. Ork! Men ska dricka upp denna och sen blir det nog fart på mig, hoppas jag :) Ha en fin dag allihopa!


Whistle



Flo Rida - Whistle

Måndag

Om exakt fyra veckor går jag på semester! Herregud va fort tiden går! Känns som det knappt hunnit bli vår. Helt galet! Hur ska jag hinna njuta...

Tog imorse kl 07.00 med mobilen.


Same same but different

Jag har en förmåga när jag köper kläder att alltid köpa två som liknar varandra. Kommer ofta hem och inser att jag redan har "typ" det jag köpte. Hahaha!
Här har ni ett exempel.


Bakis

Gick upp halv ett idag och har inte gjort ett skit. Ork att det är fint väder ute oxå...

Gjorde riktig bakis mat, nötfärshamburgare, makaroner, bearnaisesås, stekt ägg och tomat. Så jäkla gott!

Konstigt att jag är så törstig idag trots att jag drack så mycket igår?

 


Spelkväll

I lördags hade vi spelkväll tillsammans med ett annat par hemma hos oss. Vi spelade plump och chicago. Plump var väldigt länge sen jag spelade, riktig nostalgi :) I chicagon fick vi fyrtal och nollställde alla två gånger, hur stora odds är det??? Var väldigt trevligt och efter tolv gick vi ut på krogen.


Mat!

Hungrig, lösning!


Cars

Idag har det vart en soft dag. Gick upp klockan ett efter att ha jobbat natten. Satt vid datorn, gick på promenad och på kvällen var jag, Jimmy och ett gäng grabbar var på bilutställning i grannstaden. Jag kolla inte mycket på bilar utan mest på folk. Hittade ett bra ställe i solen och höll mig där.








Najs

Var ute på promenix tidigare idag. Super fint väder, lite blåsigt bara.
Tog lite bilder med mobilen.






Dagens outfit

Jag idag.



Lång skjorta - Rut m.fl, leggings - Indiska, skor - Converse

Fika

Har spenderat min lediga dag med mamma. Vi har gått i affärer och fönstershoppat, käkat sushi, glassbulle och tjatat :) Härlig dag med mamsen!


Nytt vs. gammalt

Har ju skaffat mig ett par nya Converse för ett tag sen men ser att på bilden ser dom nästa likadana ut som dom gamla. Fast jag lovar dom är skitna. Men största skillnaden är ju att dom gamla är väldigt trasiga inuti. Jag får skoskav av dom, helt södertrampade i hälen.


Yesterday

Gårdagens outfit.





Skinnjacka - Kenza 3, väska - Modekungen, jeans - H&M, stövlar - Sko punkten

Black and White

Här är linnet från Modekungen med Angelina Jolie på, het!


Trött...

Har jobbat hela helgen och idag, är super trött! Ska bli så skönt att vara ledig imorgon. Planerna är enkla, sovmorgon och ska umgås med mamma <3 Nu ska jag ta min andra powerking för dagen så jag kan hålla mig vaken till Big brother.


Dagens

Jag idag.





Stövlar - Skopunkten, kofta och skarf - Gina tricot, örhängen och ring - Rock by Sweden

Now

Kom hem från jobbet nyss. Tänkte göra lite ärenden idag bland annat hämta ut ett paket på väg till jobbet. Trodde att det bara skulle vara en liten påse eftersom paketet innehåller ett ynka linne men nä nä... Fick en ganska stor låda som absolut inte fick plats i väskan!? Fick ta med det till jobbet. Annars har vart en bra dag idag, alla är på bra humör och jag känner mig glad och pigg!




Rosa

Här i veckan kom de rosa jeansen från H&M som jag beställde för ett tag sedan.
Dom var super snygga och sköna på! As nöjd!
Paketet under är smycken från Rock by Sweden :)




Call Me Maybe



Carly Rae Jepsen - Call me maybe

Promenix

FAAN va allergisk jag är hela tiden! Värsta jag har vart med om på länge! Men behandlar fortfarande varje dag, flera gånger om dagen så blivit lite bättre iaf! Men det är svårt att hålla sig inne... Idag har jag vart ute och gått med ett gäng andra. Vi gick nästan en och en halv timme. Härligt väder!






Ringar

Sitter framför Let´s dance och käkar ringar, lite blandade sorter och dricker Pepsi. Har haft en skit dag, såååå allergisk! Men är lite bättre nu så verkar som medicinerna har funkat. Hoppas på en bättre dag imorn...


Pollen attack!

Jaha då var det dax... Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag får äta clarityn till frukost och kortisonnässpray till lunch. ORK! Ögonen rinner, näsan rinner, huvudet är tungt och jag har vätska i örat! Värsta av allt är att jag blir såååå trött! Hoppas detta går över snart, annars blir jag tokig!


Rosa jeans

Är så sugen på ett par rosa jeans så har beställt dessa från H&M. Har ju nästa alltid svart,vitt eller grått på mig så kan vara kul med lite färg till våren/sommaren.

Jeansen kostar 299 kronor. (Jag hade 25 % rabatt som jag uttnytjade oxå.)


Deklarera

Idag var det sista deklarationsdagen. Själv deklarera jag samma dag som papperna dök ner i brevinkastet. Gör det alltid via sms, så det går på några sekunder. Väldigt smidigt om man inte har några avdrag eller något annat man måste ändra.

Glöm inte detta nu, blir dyra böter annars!


RSS 2.0