Solsken

Solat på balkongen ett bra tag nu, så fint väder :) Man får ju passa på att jobba lite på brännan, som just nu är typ obefintlig. Men får räcka för idag, jag är hungrig så får bli knäckebröd med ost, gurka och groddar, mums!
 
 

Pink

 

Nytt halsband

Igår var det lite fest här! Vi spelade Buzz och Rockband. Jimmy var grym på trummor, körde på expert :) Själv klarar jag knappt easy haha!
 
 
 
 

Mat

Jag och Jimmy gick en sväng i lite affärer vilket resulterade i 3 par skor och ett par shorts till honom. Jag känner att jag har nog med grejer just nu hihi ;) Men bara för tillfället!

 


Shopping

Lite utav nätshoppingen här om dagen.
 
 

London

Jag och polaren Annie ska åka till London i mitten på augusti och igår var jag och fixade lite inför det. Fick bland annat se att mitt pass gick ut förra året så var en sväng hos polisen och beställde ett nytt, köpte en ny fin rosa resväska och en multikontakt så man kan ladda mobilen där borta. Längtar!!! Vi ska bo på Hilton vid Hyde park :) Ska bli så skoj!
 
Min nya resväska.
 
 

Tandläkaren

Har varit hos tandläkaren idag, nervöst som vanligt! Har aldrig haft hål i tänderna och allt var jätte fint idag med, inga hål :) Glad! Nu ska jag kolla på den animerade filmen Meet the Robinsons och käka jordgubbar.
 
 

Promenad

Efter helgens jobb har ja bara tagit det lugnt. Kollat på American Idol avsnitt på tv3 play och nyss var jag ute på en promenad. Riktigt fin kväll!

 


Another Love

Så sjukt fin låt!
 
 
Tom Odell - Another Love

Midnatts snacks!


Joniserande armband

 Vi är ett helt gäng nu på jobbet som går runt med denna typen av joniserande armband. Armbanden innehåller negativa joner och kan göra att man mår bättre, sover bätte och massa andra positiva effekter. Många träningsbloggar skriver om dessa armband, verkar gå hand i hand med den livsstilen. Faktiskt har dom flesta här på jobbet märkt av positiva effekter :) Själv är jag osäker men kan bero på andra omständigheter i livet, ska ge det mer tid. Om inte annat är det snygga armband.
Läs mer här http://easweden.se/
 
Här är mina fina armband :)
 
 

20 juni 2013

I förrgår var jag och Jimmy ute och käka med Catty och Simon på O'learys. Mysigt och fick bli mitt och Jimmys midsommarfirande i år eftersom båda jobbar i helgen.
 
 
As god Mango daiquiri :)
 
 
 

Glad midsommar!

Sitter på balkongen och lyssnar på regnet. Som vanligt på midsommar regnar det men inte gör det mig nått! Ska jobba hela helgen. Mysigt är det här ute iaf :)

Trevlig midsommar på er allihopa <3

 


Badat!

Idag bada jag för första gången i sommar :) Hur underbart som helst men kallt! Skulle nog kunna sola och bada året runt, varje dag om det var som idag! Så härligt är det!
 
 
 
 
 

Söndag

Hela söndagen var jag ensam hemma, Jimmy jobbade. Så jag passa på att rada upp alla mina skor som jag kunde hitta i lägenheten. Fick fram 35 par men efter jag hade tagit kort och Instagramat hittade jag självklart 5 par till haha! Så 40 par allt som allt, men det finns nog fler i förrådet!
 
 
 
 

Änglavingar 2

Min andra topp med vingar på kom idag :)
 
Från Vila

Lördag

Igår var det grillfest hos Bettan och Jonas. Hur trevligt och gott som helst! Käka jätte god mat, spelade världens roligaste spel och lyssnade på åskan och regnet som kom först efter vi hade gått in, pust!
 
Jag och Jimmy på väg dit.
 
 

Fredag

I fredags var det student här i Vänersborg. "Tvingade" med Jimmy ut på stan för att kika på alla glada/lyckliga och smått berusade studenter. Var ovanligt lite i år tycker jag? Men lika kul är det att se dom som alltid, blir tårögd varje år! :)
 
 
 
 
 
 

Balen

Idag hade studenterna här i stan sin bal och på fredag tar dom studenten. Över 10 år sedan jag hade min! Sluta jobbet sent så hann tyvärr inte se några finklädda killar och tjejer, gick förbi utanför folketshus där dom håller till.

 


Lördag

Hela året har jag väntat på juni, juli, augusti! Åh vilken helg! Tack alla inblandade <3

 

 

 


Fredag


Min student!

Idag är det 10 år sedan jag tog studenten! Helt galet vad fort tiden går!
Men vilken dag detta var för 10 år sen, så jäkla kul!
 
Bild kommer...

Studentfirande

Kom nyss hem från ett studentfirande hos en utav Jimmys oändligt många kusiner (iaf enligt mig som bara har två). Mycket trevligt och kul att träffa hans släkt.
 
 
 

Måndags sysslor

Igår satt vi ett gäng och tog några öl och lite vin. Då var det någon av oss som fick se en bild på instagram, som vi snilleblixtar kom på att vi skulle imitera. Vi lyckades med tre personer i höjd, försökte med fyra men var lite väl högt för sista personen att ta sig upp. Hur kul som helst! Rekommenderas :) Akta er bara för skador!

 

 


Shop til you drop!

Har verkligen behövt vara ifred idag och ladda mina batterier lite, framför allt med tanke på vad som komma skall i helgen! Ska bli så kul! Så har spenderat dagen mestadels själv med att springa ut och in mellan molnen och försöka sola, så fort solen kikat fram och så har jag shoppat!
 
Här är lite av det som har åkt ner i shoppingkorgen :)
 

Nyss

Kom precis hem får lite picknick i solen. Blåste lite kallt men annars var det fint! Ledig idag och imorgon, livsnjutare var ordet :)

 

 

Jimmy stilar med bollen ;) Haha!

 


1 juni 2013

Åh så roligt det va i lördags! Vi samlades ett gäng nere vid vattnet, där det blev grillning. Sen spelade vi kubb, tjejerna mot killarna. Gick inte så bra för oss tjejer i början men det tog sig eftersom. Hur trevligt som helst! Var utomhus hela kvällen fram till närmare tre på natten då vi gick hem. Ett tecken på att nu är det verkligen sommar!!! Glad! Som jag har längtat...
 
 
 

RSS 2.0