Emelie

Mitt nya Sex and the city halsband i guld! Fick hem det idag, happy!

 


Morsdag

Ni har väl inte glömt mamma idag?! Jag var ute hos min en sväng, så mysigt!
Grattis på morsdag älskade mamma <3
 

Party!

 Fest hos Marie igår. Jätte trevligt och kul med lite nytt folk :) Fullt ös i stan igår, så mycket folk att det knappt blir kul! Vi stod mest i långa köer, kö till baren, kö till toan, kö för att komma ut!
 
Erika hitta mitt namn på en cola igår, va jag har letat!!!
 
 

Happy!

Älsklingen jobbar fortfarande, jag är bakis och laddar om för en ny festkväll :)
Trevlig helg på er <3
 

Bowling

Igår var det fest och bowling som min kära man hade styrt upp men sen inte hade möjlighet att hänga med på grund av jobb. Vi andra elva personer som bowla hade riktigt roligt! Varför gör man inte det oftare?! Jag fick en strike och mitt lag kom trea :) Dock var det två lag som kom tvåa och fyra var sista platsen men men bra ändå!
 
 

STAR

En bild på mig från förra veckan. Gillar tröjan!
 
 
Tröja är från Serious Sally.

Måndag

Bilder från min promenad tidigare idag. Så fint här i Vänersborg!

 

 


VM-final

VM-finalen i hockey börjar nu. Brukar aldrig kolla på sport men när Sverige är med i stora mästerskap så kan det vara kul :) Heja Sverige!
 

Eurovision Song Contest 2013

Nu smäller det snart! Eurovision Song Contest 2013 i Malmö! Woohoo! Heja Robin! :D
 

Haha!

Haha, detta är sååå jag ;P
 

Leo

Nytt linne från Gina tricot för endast 199 kr :) Kom med posten idag!

 


Just nu

Står en kille med högtryckstvätt vid våran balkong! Herregud vilken tur att Jimmy hann plocka in alla möbler, blommor, matta m.m. Annars hade väl allt blivit lika skitit som det på den andra balkongen vi har! Vi fick ingen förvarning av hyresvärden?! Fick lura ut detta själva?! Sjukt, får man göra så??

 

 

 

Jaja taket blir rent iaf!


IKEA

Precis hemkommen från det nya Ikea i Uddevalla som öppnade nyligen. Bettan och Jonas undrade om vi ville hänga på och det tackar vi för :) Hur trevligt som helst! Hittade min favorit ram i vitt, så snygg! Tog två för säkerhetsskull, här gäller det att passa på, haha!
 
 
 
Inne på barnavdelningen fanns den här... Lite fail Ikea?!
Såg ut som dom parade sig på håll?!
 

Eurovision

Första delfinalen i Eurovision just nu på svt1. Jätte kul ju! Älskar melodifestivalen och Eurovision <3

 


April

Glömt att lägga ut instagram för april, men bättre sent än aldrig :)
 

Grillfest

Var på en härlig grillfest igår! Började som en seriös vuxentillställning, mycket trevligt och slutade på den lokala baren bland ungdomarna ;) Haha underbart! Trevlig helg på er <3
 
 

Lovely

Min nya favoritplats <3
 

Nya pjucks!

Hitta riktigt snygga kilklacksskor i perfekta vår och sommar färger, vitt och guld! Tittat på dom länge men har alltid varit slut i min storlek men nu fick jag tag i ett par :) Hoppas ni har en fin förhoppningsvis ledig dag idag!
 
 
 
Från Din sko

Solsken

Kom hem från jobbet strax efter klockan 7 på morgonen och satte mig på balkongen lite. Vilken underbar morgon och förmodligen dag det blir idag!

 

 

 


Vit skinnjacka

Ny jacka från HM, fick den för 299 kr med rabatt :)

Vilket kap!

 


Söndag

Fy faan vilken dag! Som om bakis inte var illa nog! När jag och Jimmy ska gå och handla mat så lämnar jag lägenheten utan någonting för att gå till affären. Jimmys syster ringer och han åker med henne, jag går in och handlar i lugn och ro. Kommer ut ifrån affären och inser att jag varken har nycklar hem eller mobil med mig!!! Hjälp! Får panik, knakar på folks fönster utan nån tur, kommer in i en trappuppgång. Ringer på alla dörrar tills någon snäll människa öppnar. Bryter ihop oss främlingen eftersom jag inser att jag inte kan något mobilnummer utantill!? Ringer det enda numret jag kan, hem till mamma. Hon svarar inte! Börjar stor gråta, främlingen tröstar mig och säger att hon har internet, googlar upp min egen mammas mobil och ringer till henne för att få Jimmys mobilnummer som inte står på han på nätet (är en företagstelefon). Ringer Jimmy, han kommer tillbaka och släpper in mig! Orka med!
 
Nu ska jag ta det lugnt innan jag börjar jobba.
 

Lördag

Hade sjukt kul igår, synd bara att man mår som man förtjänar idag!

 

 

En helt normal lördagskväll :)

 


Today

Träning, mat och nu står fest på schemat :)

 

 


Pompeii

Träning om ett tag! Taggar till denna låten :)
 
 

Shopping

Herre jösses vad det har spenderats idag! Två balkonglådor, blommor, nytt bord och två stolar till den andra balkongen, mat, hårfärg m.m.

 

 


1 maj 2013

Idag har jag inte gjort mycket, bara städat efter igår, käkat pizza, suttit och njutit av solen på balkongen och myst massor med Jimmy. Tänk att det redan är maj och inte nått grönt på träden alls, bara lite knoppar. Knepigt, måste vara rekord sent?! Hoppas sommaren kompenserar för detta och blir riktigt bra!
 

Valborg

Såhär såg det ut igår hemma hos mig och Jimmy. Valborgsfirande!
 

RSS 2.0