Juicy couture Noir

Hemma från jobbet idag, mår kasst! Men min söta älskling piggade upp mig med en present. Super god parfym från Juicy couture <3 Han är bara för go! Så glad!
 
 
Jimmy hade köpt Dolce gabbana - the one till sig själv oxå.
 
 
 

HUNTER

Mina nya fina gummistövlar som jag antagligen kommer ha mycket nytta av i regnvädret.
 
 

Halloween

Vi hade en halloweenfest här i lördags som blev väldigt lyckad. Jimmy gick all in med utsmyckningen av lägenheten och sig själv. Var spindelnät, spindlar, pumpor, spruta med blod, halloweenmuggar m.m. Alla verkade trivas och inget gick sönder, trevligt!
 
 
 
 
 
 

Burn

 
Ellie Goulding - Burn

Trött

Jag är trött och sliten efter helgens jobb men imorn börjar min helg :) Har haft en konstig smärta i magen hela dagen, hoppas det är borta imorgon när jag vaknar! Ska ta tag i lite nödvändigheter imorgon så som tvätt och annat skoj. Sov gott!
 

Målar

Spenderat kvällen med Frida och målat tavlor. Gick bättre än förväntat eftersom vi båda är nybörjare på detta. Riktigt roligt! Min tavla blev grön och Fridas blev röd.
 
 

Promenad med mamma ❤️

 

Fake Chanel

Köpte en väska från en suspekt sida på nätet men hjälp va fin den var! Blev väldigt positivt överraskad :) Så välgjord att man undrar om den är äkta?!
 
 
 

Lördag

Film mys hos Bettan och Jonas igår :) Såg filmen The internship, helt okey, lite små roligt här och där! Blev verkligen sugen att jobba på Google.
 
 

Höst

Underbart väder idag! Varit på promenad med Jimmy och är så glad att det finns risk för att jag kommer spricka <3
 

Hjälper Frida

Det har nog aldrig varit så roligt att tvätta ;)
 

Vantar

Köpt två par nya vantar, ett för utomhusbruk och ett par torgvantar att ha inne om det blir kallt!
 
 

Från Lindex

Wanties

Sikken snygg jacka <3
 
Från Nation 1.3 och finns här!
 

Rihanna VS. Britney

Såg nyligen Rihannas nya video till Pour it up och jag måste tyvärr säga att den var osmaklig, gillar den inte alls och jag gillar nästan alltid Rihanna! Kollade på videon till Britneys Work B**ch och betydligt bättre enligt mig, låten med för den delen. Känns som Britneys låt passar utmärkt i ett träningspass :) Britney still going strong! You go girl!
 
 

Kanelbullensdag
Jag är ute och vandrar...

 

Jag är en festis!

 
Riktigt goda!

1 oktober

Jaha då var det oktober och bara två månader kvar till första advent! Det går undan, tycker inte det var längesen jag hade semester och fortfarande är det fint och soligt ute men kallt. Myser i soffan med datorn och väntar på att Hollywoodfruarna ska börja. Vissa av dom (nämner inga namn ;P ) verkar inte helt friska men otroligt underhållande!
 
Har börjat missbruka Bueno, alltid ska det vara nått!
 

RSS 2.0