Iphone 5s champagne

Jag har ju varit super missnöjd med mitt mobilabonnemang på 3. Så äntligen jag fick tummen ur röven och ringde i förrgår och fixade så jag bytte abonnemang och fick ny mobil på köpet. Blev så jäkla glad och nöjd att jag äntligen fick det gjort, att jag sjöng, dansade och hoppade runt. Studsade ner för trappan, super glad och när jag kommit halvvägs ner så halkade jag omkull, slog i svanskotan och åkte kana ner för resterande del av trappan. Gjorde brutalt ont och har haft ont i både underarmar och svans sen dess. Jäkla oflytt hela tiden, men säg den lyckan som vara länge...
 
Äntligen är min nya kompis här iaf!
 
 

New in

Herre jösses vad dyrt smink är!? Köpte lite nödvändigheter idag och det gick "bara" på 695 kr.
 
 

Semla

Idag åt jag äntligen min första semla för i år. Jag älskar semlor! Mitt rekord är 27 stycken på en månad och det är ju nästan en om dagen. Denna semla avnjöts i gott sällskap med Josse :)
 

Systemkamera

I mellandagsrean passade jag på att köpa en systemkamera för julklappspengar som jag och Jimmy fick utav min mamma och hennes respektive. Har varit sugen länge på en bra kamera. Efter stort letande blev det tillslut en Canon eos 100d. Nöjd! Hur kul som helst, brukar i vanliga fall ta ett 10-tal kort per dag men nu är jag nog uppe i ett 50-tal per dag :)
 
 

Studiecirkeln

Har haft flickorna i studiecirkeln här idag. Vi diskuterade stress och drack te. Alltid lika trevligt och intressant.
 

Rosor

Vi hade lite folk här igår, som inspekterade våran nya lya. Spelade buzz och bjöd på pizza. Fick jätte fina rosor och choklad.
 
 
 

Always kiss me good night!

Nybäddat! Nu ska här sovas gott! God natt, gott folk :)
 
 

Sovrummet

Har varit utan min dator ett tag nu men igår fick jag tillbaka den. Så igår var första gången i år, jag kollade Internet hemma och var ute på fb. Kul! Har tagit lite kort i nya lyan. Trivs som en fisk i vatten! Det är fortfarande mycket kvar att göra klart här men det börjar se ut mer och mer som ett riktigt mysigt hem. Badrum och sovrum är helt klara. Här kommer lite bilder på vårat sovrum.
 
 
 
 

Min mormor hälsar och säger förlåt

Lyssnade nyligen klart på ljudboken Min mormor hälsar och säger förlåt av Fredrik Backman. Hur bra som helt! Läs eller lyssna på den, verkligen grym! Sjukt rolig och lite sorglig, en väl ihopsnickrad berättelse. Gillade boken En man som heter Ove oxå och vet att Backman har skrivit en till bok så den blir det härnäst.
 
 

IKEA tripp nummer 2

Håller på att fixar för fullt i radhuset och som nyinflyttade till ett större ställe är det mycket nytt som behöver införskaffas. Var på Ikea för några dagar sedan och shoppa en massa saker men missade att ett skåp var uppdelat i låda 1 och 2. Tog bara med oss ettan hem och blev ägare till ett halvt skåp för fullt pris. Inte så värst lyckat men idag tog vi oss en tripp till och fick med oss låda två och en massa andra saker. Nu ska här skruvas!
 

GOTT NYTT ÅR!

 
 

RSS 2.0