Sjuk

Är hemma idag från jobbet, känner mig krasslig, hängig och jätte trött. Gick upp kl. 9 men gick och la mig igen och sov till kl. 14.15. Var fortfarande like hängig och trött då... Nu sitter i soffan med en go filt och kollar på Gnomeo and Juliet. Rolig och mysig film hittills. Väntar på att älsklingen ska ringa, längtar extra mycket efter han nu!


Paket

Var och hämta paketet från H&M för ett tag sen. Riktigt kul, byxorna satt perfekt och blev nöjd med allt :)




Bullets

Lyssnar på Rebecca och Fiona - Bullets


Godmorgon

Fick precis ett sms om att mitt paket från H&M finns att hämta ut efter kl. 17. Var ju längesen jag beställde det nu så har längtat länge... Hoppas allt passar bra nu! Jag jobbade natten till idag så gick upp kl. 13 och sen dess har jag käkat lyxfrukost som jag blogga om här om dagen, när man får ta tid på sig på morgonen. Det är lyx! Och nu sitter jag här framför datorn igen, ska göra mig iordning lite snart och dra ut på stan.




Work

Snart ska jag dra och jobba, just nu käkar jag plopp lakrits, dricker powerking och spelar sims på facebook.


Lyxfrukost

Frukost är verkligen bästa målet på dagen OM man är ledig och har tid att bara sitta och njuta. Sätta sig framför datorn med två goda mackor och juice. Gör ibland en jätte god röra med avokado, philadelphiaost, salt och peppar på rostat bröd och apelsinjuice till, mums!


Fest hos mig ohoooohhh

Igår hade vi fest här, Erika var på besök från Norrtälje och med sig hade hon fyra goa brudar plus att jag hade släpat hit ett gäng. Vi hade jätte kul, spela ölspelet, dansa och sen drog vi ut på krogen.





Josse, jag, Emelie och Erika <3

Ju mer dom spottar



Kapten röd - Ju mer dom spottar
Det svänger!

Gold from Sisters point

Gick in på nyheter på Nelly nu och såg två snygga gudiga plagg från Sisters point.
Denna snygga jackan och en het tubklänning.
Me like gold :)



Makes people talk

Byte väska från min beige väska med nitar till en svart skinnväska. Passar bättre nu till hösten, passade även på att rensa oxå och hitta alla dessa tomma Läkerol askar och påsar haha! Jag har i alla fall inte gjort mig skyldig till nedskräpning någonstans ;)


Breaking dawn

Kom hem nyss från en fika och bio med brudarna. Vi var och såg Twilight, Breaking dawn. Ska inte avslöja något för nån som inte har sett den än men den var helt okey, lite seg kanske... så ha inte för höga förväntningar på den, det hade nog jag...


Spray me

Umgåtts med mamma hela dagen, jätte mysigt. Vi har shoppat lite, köpte en guldig ögonskugga, nytt hårspray och en tröja från Vero Moda.


Style by Tyra

Packade upp paketet från Style by Tyra tidigare idag. Två fina halsringar i guld och silver och fyra ringar med bokstäverna L O V E på. Blev jätte nöjd :)


Now

Ska ut och fönstershoppa lite nu med min mamma.
Jag idag.





Skinnjacka - Kenza 3, stickad tröja - VILA, leggings - Indiska, halsring - Style by Tyra, skor - Skopunkten

Dear Mr. Postman

Nu damp precis posten ner i brevinkastet och där var detta med från Style by Tyra :)
Nu ska jag öppna!


Ringar

I mitt H&M paket som jag väntar på finns bland annat dessa ringar. Ett 10-pack ringar för 39,50 kr. Köpte både i silver och guld, jätte fina! Hoppas bara dom passar på mina smala fingrar. Här är dom i silver.

Food

Har lagat mig lite mat och nu sitter jag här och käkar i min ensamhet... Har pratat i telefon med mamma jätte länge <3 och sen prata jag med min Jimmy oxå som hade det bra. Nu ska jag invänta Ensam mamma söker och sen ska jag kika på filmen Taking lives som går kl. 21 på kanal 9. Har för mig att den filmen är rätt bra?


Stämningsfullt

Nu är jag klar här hemma idag iaf. Har städat, torkat, fixat nya blommor och gjort lite mer advents mysigt här. Till helgen blir det att sätta upp lite stjärnor och julgardiner. Love! Till helgen kommer oxå min älskling tillbaka igen, då blir det mys på allvar hihi ;)






Chicy

Finns en jätte snygg jacka på chicy som jag är väldigt sugen på men är ganska dyr, kostar 699 kr.


Julstjärnor

Efter jobbet gick jag till Blomsterhallen och köpte lite nya blommor till vardagsrummet. Blev julstjärnor eftersom det är första advent på söndag, så får väl smyg börja lite här hemma. Är ju så mysigt när man fått upp lite adventsstjärnor, fler levande ljus, mysiga filtar och mycket rött. Blir rött och silver i vardagsrummet i år.



Före: Mina otroligt trötta rosenknoppspelargoner.



Efter:


Rules by Mary

Diggar verkligen dessa stövlar från Rules by Mary. Speciellt dom bruna är riktigt snygga men tyvärr ligger dom lite utanför min budget. 1699 kr kostar dom...


Jessie J style

Jessie J har en stil med attityd, en riktig diva stil på ett positivt sätt. Hon är så cool!


Domino



Jessie J - Domino
Va grym hon är :)

Hamburgare

En blid från middagen jag och Jimmy käka på Väner kök och bar igår.
As goda hamburgare med färska pommes och aioli.


Inflyttingsfest

Igår jobbade jag mellan kl. 7-13 sen bjöd älsklingen ut mig på middag. Mysigt! Efter det gick vi till hans mamma som hade inflyttningsfest. Var trevligt, fick väldigt god chokladpudding och massa kex och ostar.
Jag igår.



Bolero - Gina tricot, byxor - VILA, stövlar - Skopunkten

Så jäkla bra!


Molly

Jäklar va bra Molly är!!!! Hon sjung precis Beyonce - Listen. En sån underbar röst, idag hittills i Idol har ingen slagit henne. Gillar alla som är kvar men efter den låten är det Mollys kväll enligt mig :)


Fredags mys!

Slutade jobbet kl 20.00 och skyndade mig hem för att kolla på Idol. Grymt att Jessie J är med ikväll. Är ensam hemma, pojkvännen är med kompisar och spelar FIFA. Börjar kl. 07 imorn så får bli sängen när Idol är slut...

Nätshopping

Jag har lagt in två beställningar på nätet, en på H&M och en på Style by Tyra.
Har bland annat beställt denna pälskragen från H&M.

Har oxå beställt detta halsbandet från Style by Tyra  i både silver och guld färg, plus lite annat.


Frost

Igår morse var det riktigt kallt ute, trodde det snöa först men det var bara frost. Men snart kommer den nog den första snön här...


Mat dax!

Lagade köttfärssås och makaroner, så nu blir det äta och kika vidare på True blood.


You learn



Takida - You learn
Härlig!

:(

Versace for HM släpptes kl.10 idag och nu när jag försöker gå in på H&Ms hemsida blir bara såhär...


Glass i stora lass

Kollar på tv med älsklingen och äter glass :)


Breaking dawn

Inatt var det premiär för Twilight, Breaking dawn del 1. Jag och mina tjejkompisar ska gå på den antingen nu i veckan eller nästa, ska bli skoj! Längtar efter att se hur det går...


En sväng om...

Slutade jobbet kl. 16 och tog mig en sväng genom Lindex. Köpte två jätte fina metallic linnen, en BH och en hårklämma. Är ledig imorn innan jag jobbar fredag, lördag, söndag och måndag. Måste ju fira denna enda lediga dag hihi! Nu sitter jag framför datorn och kikar på H&Ms hemsida, dom släpper ju Versace for HM imorn. Hoppas man hinner shoppa där, har spanat in lite grejer. Lyssnar på Rix fm och dricker powerking, ska ut och gå en promenad med älsklingen snart :)

Här är linnena från Lindex.




Måste ha!

Väska från MM&I/Luk ap som finns på Bubbleroom. Så jäkla snygg, måste bara ha!



Versace for H&M

Den 17 november säpper H&M kollektionen som dom skapat tillsammans med Versace. Älskar flera av paggen och några accessoarer. Redan nu kan man kolla på allt på hm´s hemsida och här kommer några inserations bilder.










elva

Det är verkligen något speciellt med siffran 11 i år. I fredags var det ju 11.11.11 och nu gjorde min arbetskompis mig uppmärksam på att lägger man ihop sitt födelseår med sin ålder så blir det 111 och för barn får alla siffran 11. T.ex. jag är född 84 och är 27 år, 84+27=111. Skumt va?!


Party

Igår skulle jag och Josse ha en lugn och fin Idol kväll MEN Josse ringer och meddelar ändrade planer och kvällen blir en enda stor party-soppa :) Vi var sex flickor och tre skånepågar. Trevligt var det även om det inträffade en del incidenter under kvällens gång, som tur var var inte jag inblandad i någon av dem.





En stackars skåning som blev tvingad att dansa med Josse annars hotade hon med att han inte fick sova över där, haha! Stackarn hade kört 3 och en halv timme för att komma dit.

111111

Den 11/11-11 men det har väl ingen missat ;) Många som gifter sig idag, som vanligt när det är jämt datum och detta är mitt inlägg nummer 350, lite jämt där med.


Månskenspromenad

Tog mig en promenad på en timme och är nu hemkommen igen. Det är fullmåne ute men tyvärr lyckades inte min gamla knappmobil fånga detta vackra på bild. Fint var det iaf!


Dyngkåt och hur helig som helst

Jobbade natten till idag och nu sitter jag med laptopen i soffan, skrattar och kollar på Mia Skäringers föreställning - Dyngkåt och hur helig som helst. Hon är så himla rolig, duktig och ärlig. Love her!


Skumtomtar

Sitter vid datorn och är otroligt nöjd.
Rihanna - We found love på radion, nya snygga kläder och äter skumtomtar!


Nu är den min :)

Har käkat lunch med vännerna Josse och Ronia. Vi provade ett nytt ställe och dom hade jätte goda sallader och var väldigt generöst med mat. Efter det gick Josse tillbaka till jobbet och jag och Ronia tog en sväng på stan. Gick in på Lindex och köpte "tantkavajen" som jag gått och drömt om! Den var jätte fin på :) Köpte även lite annat oxå.





Från Rut m.fl.



Skjorta från Serious Sally med fin rygg.

Tantkavajen

Här har vi den, äntligen hittat en sån kavaj som jag vill ha. Finns på Lindex för 499 kr.
Ska ta mig dit imorn och köpa denna :)


Månags mys!

Ledig måndag idag, har vart så himla skönt! Började dagen med en super låååång sovmorgon till kl 12.30 haha! Nu sitter jag och kollar på 2 and a half men i väntan på Ensam mamma söker.
Måndags mys!


Sparkling

Köpte denna tröja från Gina Tricot oxå plus nytt nagellack och ögonpenna från Kicks.



Den är mörkblå, syns inte så bra på bilden... Kommer bli lika snygg till vardags som till fest. Perfekt till jeans och en vit T-shirt och på en fest kan man ha en svart klänning under t.ex.


Food

Kom hem för en stund sen och var super hungrig som tur var fanns det mat kvar i kylskåpet sen igår, mums!



New shoes

Jag och älsklingen gick på en promenad förut idag och sen drog vi till ett köpcentrum i stan bredvid. Hittade ett par jätte fina stövlar och älsklingen hitta ett par tjusiga skor oxå :)

Mina:


Älsklingens:


Från skopunkten

Call my name



Tove Styrke - Call my name

Potatisgratäng

Jag och älsklingen gjorde söndagsmiddag igår, blev en jätte god potatisgratäng med köttfärssås och massa goda grönsaker, mums!


The walking dead

Nu kl 22.00 började första avsnittet på säsong 2 av The walking dead. Gillade verkligen första säsongen så vi får se hur den spännande fortsättningen blir...


Kläder

Passa på att fota kläderna jag köpte igår när jag var ute med kompisen Lollo och handlade.



Kavaj som satt perfekt från H&M.



Höstig tröja oxå från H&M.



Snygg lite transparent T-shirt från MQ.

Frukost

Har jobbat natt så nyss här var det frukost och ett avsnitt av True blood. Så nu är man mätt och belåten :)


Shopping

Nu är jag hemkommen från lunch och shopping med Lollo.
Vi hade riktigt trevligt och fick shoppat en hel del fina saker :)
Jag nu.


Nytt på Gina Tricot

Älskar denna korsett för endast 149 kr.


Super snygg party jacka för 399 kr.

Fin glittrig bolero för 199 kr.

Godmorgon

Åh underbart min första sov morgon på ett tag nu och det bästa av allt, jag behöver inte gå upp tidigt på hela nästa vecka. Jobbar bara tre pass och då är det två nätter och en kväll :) Va härligt det ska bli att vara så mycket ledig. Idag ska jag träffa vännen Lollo och käka lunch på ett köpcentrum och sen ska vi shoppa lite. Var jätte längesen jag var ute i någon affär, förutom mataffär då ;P Shoppar ju mest onlie hihi!


Byxan

Smala byxor i skinnimitation, med fickor fram med dragkedjor, låg midja från H&M och kostar bara 299 kr, me like! Vill ha!


Now

Jag idag.



Tröja - Only, jeans - VILA, tubhalsduk - ellos

Bakis söndag

I söndags va jag trött och bakis, jag och älsklingen köpte mat och kikade på film.
Såg The mechanic, den var helt okey.



Kyckling sallad med fetaost, nybakt pizzabröd och dressing, mums!

RSS 2.0