Top model Sverige

Idag klockan 20:00 på TV3 börjar jakten på Sveriges nästa toppmodell. Detta ser jag verkligen fram emot, ska bli skit kul att se vilka tjejer som är med och alla utmaningar. I reklamen har verkar alla väldigt "bitchiga" men det är dom säkert inte utan dom har nog valt dom scenerna för att det ska verka mer än vad det är. Glöm inte att bänka er framför tven brudar <3


Besökt brorsan

Kom nyss hem, har besökt min bror och hans flickvän. Dom har flyttat ihop och detta var mitt första besök. Jätte kul och snacka lite med dom, fick fika, semlor :) Mums! Nu har ja gjort mig en äggröra med champinjoner och sockerärtor. Ska kolla på dagens avsnitt av Paradise hotel och käka.


Godmorgon

Idag är jag ledig! Älskling jobbar så jag är ensam hemma, underbart att slippa stressa på morgonen. Gå upp sitta framför datorn, dricka en kopp te och käka lite ostsmörgås medans man kikar på gårdagens Paradise hotel avsnitt. Klockan 12 lägger dom upp nästa ;) Nu ska jag in på Facebook och spela lite. Ha en fin dag allihopa!

Min kökslampa som dock inte är på rätt plats än men super fin för det.


Close-up

Idag jobbade jag 8-14 och det är så skönt att sluta lite tidigare efter man har jobbat helgen. Imorgon är jag ledig och då tänkte jag passa på att besöka min bror och hans flickvän som har flyttat ihop. Har inte sett hur dom bor än så det ska bli spännande. Hoppas jag hittar dit bara ;) Idag har jag inte tänkt att göra mycket alls, bara gå hemma och pyssla. Behöver verkligen rensa min garderob men det är ett så stort projekt så jag vet inte hur jag ska få ork till det.




Dip dye

En het trend just nu är att färga topparna på håret, i alla möjliga färger. Det är nog ingen trend för mig men ändå lätt att hoppa på för när man vill få sin vanliga hårfärg igen är det ju bara att klippa sig :) Har sett att hårmascaran är tillbaka igen i många affärer. Det är ju en smidig grej om man bara vill ha topparna färgade för en dag. Va tycker ni?






Woops!

Tog mig visst en liten cider här i min ensamhet :) Hoppas ni alla har en go helg!


Gladiatorerna

Då var det snart dax att bänka sig framför tven och kolla på Gladiatorerna.
Nästan lite nostalgi känslor ;)

No pain no gain!


Now

Jag är ensam hemma ikväll, min älskling är i Munkfors och är fylle chaffis :) Jag har haft ont i halsen och huvudet hela dagen och därför gör jag inte så mycket. Ska ju jobba imorn oxå. Just nu provar jag lite kläder, smink och lyssnar på musik. Funderar på att ta mig en cider men vi får se på det... Här är jag just nu.





Transparent linne - Only, skinnbyxor - H&M, platåskor - "the girl with the dragon tattoo" by HM

Somebody that i used to know

Så himla underbar låt, texten är bra och jag blir grymt peppad när jag hör den!
Fem personer på en gitarr rockar :)


Dagens

Nu drar jag till jobbet :)


Långtröja - VILA, leggings - Indiska, pälskrage och armband - H&M, stövlar - Skopunkten



Örhänge - Pieces

Paradise Hotel

Har totalt fastnat för Paradise hotel det norska som går på tv 6 play. Egentligen är väl Paradise hotel inte något jätte bra program men börjar man titta blir man lätt fast och jag måste se hur det går nu. Enda positiva effekten är väl att jag blivit mycket bättre på att förstå norska ;)


Enda lediga dagen

Idag har jag varit ledig, enda lediga dagen denna veckan. Efter idag jobbar jag fredag-måndag. Jag hade en lugn och fin morgon, satt vid datorn och bara gick och pyssla lite för mig själv. När älsklingen kom hem blev det städning. Storstädning av hela lägenheten. Fixade taklampan i köket och det enda som saknas nu är nya blommor till kök och vardagsrum. Träffa Ronia en snabbis och gick en promenad med Josse efter det. Vi käkade kycklingsallad ihop och beundrade hennes nya iphone 4s. Nu ska jag snart kolla på Biggest loser Sverige. Ha en fin kväll allihopa :)

Älsklingen köpte Nöt-creme till mig, mums!


Kenza Dress

Kenza har designat en skinnklänning, super snygg med silverfärgade dragkjedjor fram. Finns i rött och svart och kostar 1995 kr på Bubbleroom. Jag är väldigt sugen på den svarta men dyr så vi får se...


On my lips

Använder väldigt sällan läppstift med färg, blir bara vid högtider eller utgång. Men när jag använder det så väljer jag nästan alltid läppstift som går i rosa/beige toner. Nytt från Kate Moss :) och en bra primer för att ögonskuggan ska sitta kvar bättre.


Premiär

Igår kväll var det fest hos Josse. Hon hade ordnat några lekar och vi hade så jäkla skoj! Gissa artisten, kropp mot kropp och gissa vem du är stod på lekschemat. Sen gick vi till krogen här i stan som öppna i helgen. Var ganska mycket folk där, var nästan så illa att man fick armbåga sig fram på dansgolvet ;)


Är det dax att komma nu?!

Va f*n!? Nu snöar det här, det är 21 januari nu och det är tredje gången denna vintern jag ser snö. Fanns ju ingen snö runt jul så nu kan det lika gärna kvitta enligt mig! Ork! Jag längtar efter sommaren...

Utanför just nu...


Inside

Här kommer innehållet i paketen som kom igår. Allt passa fint :)


HELG!

Härligt med helg och speciellt om man är ledig, annars märker man ju ingen skillnad hihi ;) Ikväll blir det utgång med flickorna. Krogen i stan har haft sitt årliga januari stängt men igår öppna det igen så nu är det dax att dra dit. Så gott att bo ett kvarter där ifrån, slippa passa bussar eller ta dyra taxibilar. Det största problemet idag blir att komma på vad man ska ha på sig???



Kort från midsommar 2011.

Super snabb leverans

Är ledig idag så har bara suttit vid datorn och kollat på Paradise hotel avsnitt, lyssnat på musik och spelat spel på Facebook. Nu precis stod jag och sminka mig och då plinga det på dörren, trodde först att jag hörde fel. Lyssnar på ganska hög musik men gick dit och öppna dörren ändå. Det var brevbäraren som ville lämna två paket som inte gick ner i brevinkastet. Jag jobbade natten till igår och beställde då lite mer kläder på rean och dom kom nu! Så snabb leverans, jag = nöjd kund :)


My outfit today

Jobbade kl. 12.45-13 idag och trots denna sovmorgon så stressa jag imorse. Råkade peta mascaraborsten i ögat, gjorde riktigt ont! Men hann ta några kort på dagens outfit iaf :)







Kavaj och jeans - VILA, linne - Gina tricot, halsband - Style by Tyra, väska - Modekungen, svans - H&M, stövlar - Skopunkten

Tacokväll

Igår hade vi några kompisar över för att fira att Marcus fyllde år. Det blev en lugn kväll med taco, titta på Gladiatorerna, drack lite och spela Buzz. När alla dragit hemåt var jag och Jimmy fylle chaufförer åt tre roliga grabbar. Jimmy var den nyktra utav oss ;)




Lipstick by Kate Moss

Kate Moss har tagit fram en egen läppstiftsserie med allt från klara röda nyanser till mjukt rosa toner. Serien heter Rimmel/ Lasting finish lipstick by Kate Moss och kostar 89 kr på Nelly. Rena fyndet :)
Blev lite sugen på den här färgen.




Bagilicious

Älskar min väska, har planer på att sova med den hahaha ;P




Clothes

Har packat upp paketet från Mandeldesign och nu dricker jag powerking och laddar inför jobbet. Jobbar 20-07 imorn, men det ska bli skoj! Lägger upp dom två kavajerna som jag fyndade på rean och ett linne som jag köpte oxå. Allt från Mandel.



VILA



Object



VILA, perfekt till sommaren :) Längtar!

Fredagen den 13:de = Turdag

Idag tog min älskling KÖRKORT!!! Så jäkla bra, jag är as glad!
Äntligen, bara 10 år senare ;)
Har precis vart och hämtat ett paket efter att ha tillbringat dagen med att städa. Fint som tusan här :) Passade på att köpa sushi oxå, det är så gott! Vart en väldigt bra fredagen den 13:de som alltid. Jag har alltid haft denna dag som en turdag. Nu ska jag käka och sen packa upp paketet från Mandeldesign.


Mandeldesign

Min beställning från Mandeldesign är här. Fyndade två kavajer på rean och lite annat :)


Plommon

Har städat hela lägenheten, bäddat rent i sängen, tvättar, dammat, dammsugit och plockat undan överallt. Nu är det jätte fint här och får för mig att till och med luften känns bättre. Städade ju bort julen här om dagen och köpte nya plommonfärgade gardiner, kuddar och ljuslyktor till vardagsrummet. Passade på att ta kort på det nu när det var färdig städat.








The new tall me

Testa mina nya platåskor, dom är as snygga och jag blir nästan 180 cm lång! Grymt!


Booyeah!

Innehållet i paketet från H&M. Två linnen som blir perfekta till vår/sommaren och skorna från "the girl with the dragon tattoo" by HM. Allt satt som en smäck!






Guldiga detaljer

Jag idag.



Halsband från Style by Tyra.



Nagellack från Isadora och ring från Modekungen.



Armband från H&M.



Väska från Modekungen och svans från H&M.

12 jan 2012

Idag har jag jobbat 8-13, sen hämta jag ett packet, det sista från beställningen från H&M. Det paketet innehåller 2 virkade linnen och platåskorna från "the girl with the dragon tattoo" by HM. Spännande! Hoppas allt passar... Passade på att handla lite oxå när jag ändå var vid en mataffär. Härligt att inte behöva gå upp tidigt imorn, jobbar natt då. Ser jag fram emot! Nu ska här öppnas...


Yesterday

Gårdagens outfit...





Kavaj - H&M, jeans - VILA, T-shirt - Gina tricot, pälskrage - H&M, stövlar - Skopunkten

Guldring

Fick ett litet tjockt kuvert med posten idag som låg på hallmattan när jag kom hem från jobbet. Funderade en stund på var det var i... Det var en jätte fin guldring från Modekungen. Beställde den och en väska för ett tag sen och nu kom ringen. Kul!


Ut med julen...

Idag har vi promenerat, spelat Bingolotto och nu på kvällen passa vi på att städa bort julen! Känns alltid lika skönt när det är klart och alltid lika tomt! "Ska vi inte ställa nått där granen stod?" sa till och med min älskling haha :) Nu blir det plommonfärgat överallt. Här får ni lite försmak på hur det kommer se ut...



Ut med jul och in med:






Fika

Dax att dra ner på stan och träffa Lollo och Josse. Ses sen!


International love

Den ultimata party låten just nu, blir på så jäkla bra humör när jag hör den :D



Pitbull featuring Chris Brown - International love

Presenter

Har packat in lite paket till min vän Lollo, ska fika med henne och Josse imorn. Det ska bli nice! Är ledig nu fredag, lördag och söndag, underbart!

Hemligt innehåll ;)


Säg omelett!

Jag och Jimmy har vart ute och gått en promenad i solen idag, jätte fint väder. Kallt men soligt. Sen när vi kom hem gjorde jag omelett och kikade på den hemlige miljonären på kanal 5 play. Sååå bra och berörande program, man blir verkligen inspirerad att göra något för någon annan.

Min omelett, med skina, champinjoner, sockerärtor och tomater, mums!


Temple run

Min älskling har ju en iphone och jag har lånat den lite den senaste tiden och testat lite spel. Är väldigt kär i min gamla knapptelefon men har funderingar på att uppdatera mig och då är det ju nån form av smartphone som gäller. Ladda ner temple run igår och har spelat det massor! Helt sjukt kul och beroendeframkallande. Måste snart ha en telefon bara för den sakens skull. Börjar bli rätt bra på det oxå ;)


Finally

Min väska är äntligen här, julklappen till mig själv. En svart väska i imitationsskinn med guldiga nitar under. Jag älskar den! Perfekt! Nytt år och ny väska ;)






Kalender

Idag har jag och Erika var på Överby ett köpcentrum och shopat lite. Erika passa på att klippa sig oxå. Jag köpte en sovtröja, nytt puder och en kalender för 2012. Jimmy säger att jag ska nämna här att jag köpte ett flak powerking oxå, så jag kan hålla koll på hur mycket jag dricker. Kan ju kanske vara bra... Man borde väl inte dricka för mycket sånt.

Här är min nya kalender.


Orkide

Min orkide blommar igen :)


Kristallkrona

Köpte en ny kristallkrona på Ullared när jag och Erika var där dagen innan nyår. Byggde ihop den igår. Är så jäkla nöjd, ska ha den i köket. Här är bilder från igår...
Första kristallen på plats...






GOTT NYTT ÅR!

Vill önska alla ett GOTT NYTT ÅR och hoppas denna 1 januari blir en bra start på resten av 2012.


RSS 2.0