Balkongen

Håller på att vårstäda vår ena balkong. Skurat både räcken och golvet, planterat blommor och sen på med nya mattan och möbler. Lite mer blommor bara sen är det riktigt mysigt!
 
 

Koppargrillen

En av mina äldsta vänner är i stan. Underbart att ha henne här igen, synd att det bara är för några veckor till. Mat med Erika <3

 


Promenad

Känner mig väldigt nyttig idag, har inte rört mig nått överdrivet på några veckor men idag blev det både en timmes promenad och en timmes träningspass på Friskis. Några bilder från promenaden idag. Jäkla fint väder!

 

 

Hade med oss Casso, Jimmys familjs hund.

 


Friskis

Tränings dax på Friskis och Svettis!

 


Seven days

Knepigt, hur jag än försöker så vänder sig bilden? Jaja d får väl duga såhär! Tycker det är roligt med både trosor och strumpor med veckodagar på av någon för mig oklar anledning? Typiskt bara när man har bråttom på morgonen och inser att man har på sig torsdags trosor, lördags strumpor och idag är det måndag :)
 
 
Veckodags strumporna från HM.

X-cider

Nya snyggare utsidan på X-cidern.
Skål på er och trevlig helg!
 

New in

Här kommer lite utav min shopping tidigare idag. Hittade ett par super fina örhängen på Lindex och en snygg skinnväst på Cubus bland annat.

 

 


Mat!

Haft en riktig shopping dag med mamma. Hittat massa fina saker! Bland annat hittade jag samma svart/röda färg som jag hade sist gång jag tonade håret. Slutade jobbet kl. 12.00 idag och kom hem nu, härlig att sluta tidigt på fredagar för då blir helgen längre. Trevlig helg på er!

 


Majblomma

Årets majblomma är här! Riktig fin är den i år, blå och rosa.

Köpte en idag av en söt liten tös på stan :)

 


Free

Regnar ute nu och jag bara känner åh va jag har saknat regnet! På riktigt, menar det! Städat, tvättat, diskat och sorterat garderoben, har haft uppe balkongdörren och lyssnat på regnet. Plus att det kommer in sån där härlig fräsch luft som det bara blir ute när det regnar eller precis efter ett regn. Ett plus till är väl att det sätter stopp för alla gräsbränder som härjat det senaste.
 
Någon mer som diggar regn?
 

Gossip Girl

Såg första avsnitt av Gossip girl för några dagar sedan, behövde något att fördriva tiden med när jag var sjuk tidigare i veckan. Tänkte aja efter första avsnittet, verkar lite fånigt men jag ser ett till och efter det ett till... Nu är jag på avsnitt 16 på första säsongen och är helt fast! Måste se hur det går! Som vanligt med alla serier jag någonsin börjat kolla på, hur "dåligt" det än verkar vid första början så fortsätter man titta och sen är man fast!
 

Godnatt till mig!

Helgens 22 timmar är gjorda och nu är det min tur att ta helg! Ställer klockan ifall jag inte hinner gå upp innan jag ska gå och lägga mig igen, haha! Godmorgon på er och godnatt till mig :)

 


Snö?!

Vakna upp till detta imorse? Snö! Tur att jag jobbar hela helgen och sover på dagarna så man slipper se eländet!
 

Haha!

Den blir bara roligare och roligare för varje gång jag ser den... eller så beror det på att jag har druckit vin nu haha! :)
 
 

Butlers

Haft en super trevlig kväll på Butlers med Jimmy, Jonas och Bettan. Massa god mat och vi kom på att dom firade 2,5 år och en dag och vi firar ju 3 år och en dag idag <3 Alltid finns det någon anledning att fira! Nu ser jag fram emot flera fester i sommar bland annat på deras balkong :)

 


3 ÅR!

Idag firar jag och Jimmy 3 år tillsammans <3 Eftersom jag är sjuk så tog vi det lugnt. Blev mat, bio och massa mys! Såg Oblivion men den rekommenderar jag inte ens en regnig dag. Jätte snyggt gjord men ingen story alls?! Fatta nog inte riktigt vad den handla om ens... men vad vet jag, satt och snöt mig halva filmen haha!

 

 

 

Min fina Jimmy <3

 


Godis är gott!

Tråkigt att vara sjuk! Det suger! Ont i huvudet/kroppen och näsan är öm efter att ha snytit mig en hel natt. Är allt lite bättre idag iaf, men blir soff-läge idag med! Godiset från igår är fortfarande kvar och det passar nog bättre idag när man är lite piggare :)
 

Mars

Instagram för Mars.
 

Sjuk...

Usch fy och blä! Jag gick hem från jobbet idag, mår inte alls bra! Sjuk! Slumrat till några gånger i soffan och nu kom älsklingen hem med massa mat och godis för att pigga upp mig :) Tack!
 

Big Bang Theory

Myspys i sängen med älsklingen och min laptop :)

 


Söndag

Haft en bra och lugn helg. Jimmy har vart sjuk men själv har jag tränat både fredag och lördag och idag har vi vart på besök hos Jimmys syster. Myst i solen på deras uteplats och kollat på när barnen leker. En fin söndag!

 

 


Skyline

Nytt mobilskal som passar bra nu till våren och en ny plupp (eller vad d nu kallas?).
 
 

Grönt är skönt!

Närbild på mina nya örhängen :)
 

Tränings dax!

Laddar upp inför träningen som blir av om en stund. Ska träna cirkelfys, skoj! Tagga!

 


New in

På jobbet idag kom jag och några till på att fredagar skulle vara "färgglada fredag". Vi var så trötta på allt svart/grått vi alltid har på oss. Jag är nästan alltid, svart, grå och vit. Gick in på Lindex efter jobbet och hittade super fina örhängen som jag spanat länge på och en tröja som jag hittade på rean. Så detta blir det imorn, min första färgglada fredag :)
 
Tröjan är grön men gick inte att få med på kort, tog typ 100 men nähe!?
 
 

Let's dance 2013

Missade helt att Let's dance har börjat redan, så sitter just nu och kollar det på tv4 play. Riktigt roligt och vilken blandning på folk dom har fått ihop!? Älskar Maria Montazami så utan att veta hur hon dansar hejar jag på henne, just nu iaf :) Vem gillar ni?
 

Vår

Ett kort från promenaden igår kväll. Jätte fin kväll och idag är det lika soligt ute! Underbart, välkommen hit våren :)
 

RSS 2.0