Lana Del Rey for H&M

Lana Del Rey for H&M kollektionen kom ut för ett tag sedan och jag skyndade mig att se till att få hem denna kavajen för 299 kronor. Så snygg! Den har vart slutsåld sen den kom typ men jag lyckades få en :) Kommer i mitten av november.
 
 

Jimmy <3

Det är härligt nästan jämt! Underbart att ha någon som går ut med soporna men glömmer bort min födelsedag. Att ha någon som ofta berättar hur värdefull man är men inte lyckas ställa in disken i diskmaskinen. Någon att somna med och vakna bredvid. Någon som dreglar på min kudde. Det är härligt nästan jämt <3
 
 

En nattarbetares diet

Såhär såg det ut när jag jobbade natt här om dagen och det är såhär det brukar se ut. Vet att det inte är bra att äta på natten men så gott med nått sött så man piggnar på en stund :)
 

Missoni for Lindex

Missoni startades som en liten stickfabrik med traditionellt italienska tekniker och nu är det ett världsberömt märke. Jag hade aldrig hört talas om det innan dom började designa för Lindex. Nu ser man det både på teven, reklamskyltar och på väg till jobbet. Inte riktigt min stil men härliga färger och mönster är det iaf :)
 
Lindex skyltfönster här i stan. Väldigt suddig bild, sorry...
 

Kräftskiva

Här kommer några bilder från kalaset/kräftskivan igår. Plastpåsar på huvudet är tydligen inne just nu ;) Lekte lite lekar, dansade, skrattade och hade trevligt!
 
Korten blev ganska dåliga och suddiga men här ser man iaf födelsedagsbarnen som står upp där bak på fösta kortet :)
 
 
 

Nice

Jag och Jimmy finklädda innan kalaset för Josse och Sofia drog igång igår.
Flickorna fyllde 25 år och hade hyrt byggdegården i mina hemtrakter :)
Blev ett riktigt lyckat kalas, lägger ut några bilder om en stund...
 

Blommor

Blommorna till min bror i söndags, eller ja dom kanske mer var till hans flickvän.
Fina!
 

Tjock-chocker

Internet i all ära men även om allt finns där, så är det roligt att ibland köpa tidningar. Skvaller eller modetidningar går alltid hem! Finns det en hetare rubrik än denna??
Tjock-chocker, haha!
 

Bulle

Träffade mamma i måndags, promenad, käka sushi, mys som vanligt <3 Skulle bjuda henne på bullar men glömdes bort så nu finns det massa bullar till bara mig... eller ja, är ju en till här som äter upp allt man köper hem. Ska passa på nu när kakmonstret är på jobbet ;)
 

25-års kalas!

Nu är det snart dax att åka till min bror och hans flickvän. Min bror fyllde 25 år igår! GRATTIS! Så idag blir det lite kalas med familjen <3 Ska bli mysigt!
 

Panta mera!

Dax att panta igen, herregud va vi dricker mycket :)
 

Gårdagens

Kläderna som jag hade igår på afterworken.
 

Game on

Fastnat på fb, alla spel, enda jag gör där inne känns det som!
Ingen mer som har blivit beroende???
Nä nu blir det duschen man kan ju inte lukta skit ikväll haha ;)
 

Godmorgon alla glada!

Haha vakna as tidigt, var vaken tiden det tar att kolla på Monsters Inc sen gick jag och la mig igen och nu vakna jag för andra gången. Klockan är 14.00!! Jaja tre timmar kvar till afterworken med jobbet eller ja before work borde det väl heta eftersom jag börjar jobba kl. 20.00. Dax att fixa till sig lite och äta frukost nummer två!
 

True blood

Sitter framför datorn och ska kolla på det första avsnittet på säsong 5 av True blood.
Älskar den serien!
 

Choklad

Köpte choklad i massor igår, den stora frågan är hur länge kommer det räcka?
 

A piece of work

Ett kort från tidigare idag, på jobbet.
 

Pizza

Käkade pizza till filmen, mums! Mysig lugn lördag med min älskling!
 

Back in time

Kollade precis klart på Men in black 3. Den var bra! Älskar soundtracket!
Pitbull - Back in time
 

Nyss

 
Me in a store :)

Shopping

Har umgåtts med mamman min idag. Vi har försökt leta presenter, mest till min bror som fyller 25 år nästa lördag :D Herregud va stor han är! Tiden går fort! Hittade ganska många fina saker faktiskt.
 

Paaarty

Älsklingen fyllde ju år förra måndagen så i lördags hade vi lite fest. Satt några stycken hemma hos oss och gick sedan ut till TG. Enda nattklubben här i stan ;) Hade väldigt trevligt kanske lite för roligt för igår var jag helt död!!! Värsta bakfyllan ever! Helt sinnessjukt! Men nu är jag på benen igen och ikväll/natt blir det jobb, är ju trots allt måndag idag. Tur att jag jobbar natt med tanke på gårdagen. Hade varit tufft annars...
 
Några bilder från lördagen.
 
 
Notera Johnnys brallor hihi!
 
 
 

RSS 2.0