Lackat och klart!

Super snyggt och bra nagellack. Räcker med ett lager för heltäckande resultat, nöjd!

 


Påsktårta

Hade en väldig rolig/ trevlig dag igår :) först påsk firande med Jimmys familj och sen fest med goa glada vänner! Kvällen blev avslutad med utekväll och matkön till grill-Ivar.

 

 


Glad Påsk!

Håller på att göra mig i ordning innan påsk firande hos Jimmys syster med hans familj. Det ska bli trevligt! Glad Påsk på er!

 


Loka

Någon som har testat dessa?
Är väldigt fundersam till om det är super gott eller bara helt fel?!

Skärtorsdagen

Hoppas alla har en trevlig skärtorsdag :) Det har jag, har handlat och grejat lite hemma, myser runt i mina pyjamasbyxor. Nu ska jag äta små färgglada spöken och kolla på Big bang theory.

 


Godmorgon!

Gick upp rätt sent idag (ska jobba natt) och startade dagen med ett stort glas apelsinjuice och två skivor kompis-limpan :)

 


Solsken

Bra promenad väder idag med! Härligt med frisk luft. Men va trött jag har varit hela dan idag... Sjukt trött! Ska gå och lägga mig tidigt, ja så får d bli!

 


Friends

När jag var och handlade förut valde jag detta brödet. Vill vara med och förbättra lite för barn och ungdomar i skolan <3

 


Top Model Sverige

Norrländska Josefin G tog precis hem Top Model Sverige. Tyckte det var rätt tjej som vann :) Tror att hon har rätt inställning och attityd för att handskas med modellyrket och komma långt. Shams var oxå jätte duktig men behöver kanske lite mer tid på sig. Tyckte ni rätt tjej vann?
 

Vårtecken

Haft en otroligt härlig dag med mamma. Vart ute och promenerat och fått dagens dos av vitamin D. Sett massa tecken på att våren är på gång! Underbart!

 

 


Django

Slutade jobbet kl. 20 och sen dess har jag myst med Jimmy i soffan. Käkat pizza och kollat på film. Vi håller på att titta på Django. Pausat lite nu för att borsta tänderna (blogga lite) och sedan ska vi fortsätta kika i sovrummet istället, vi är trötta idag efter gårdagens bravader. Jag är ledig imorgon så ska bli så skönt att få sova ut! Godnatt på er :)
 

Party for everybody!

Igår var det 30-års fest för Kicki. Hade super kul och träffa massa nya trevliga människor. Vilken kväll! Födelsedagsbarnet och värdinnan hade väldigt fina uppblåsbara frisyrer, som tyvärr syns lite dåligt på kortet nedan :)

 

 

Party armband!

 


SS/XIII

Bloggaren Fanny Lyckman har kommit ut med sin kollektion Fanny Lyckman for Estradeur: SS/XIII. Jätte snygga grejer med mycket attityd. Gillar hennes stil, hon är tuff :)
 
 
 
                                                                Finns på Nelly här!

Myspys

Har käkat massa godis, chips, sushi och kikat på film, De fem legenderna. Bra, rolig och gullig film! Rekommenderar varmt! Extra mysig film för alla er som har barn :)
 
 

Änglavingar

Ny tröja från Gina tricot. Älskar vingarna på ryggen!

 


Hängig...

Ligger i soffan i pyjamasen och kikar i en skvallertidning. Har inte kommit längre idag... Pust! Nu snöar det lite ute igen, den här våren verkar aldrig komma... Pust!

 


Städning på G

Stor städning av lägenheten!
Jag har dammsugit, tvättat, dammat, bäddat rent i sängen, plockat i ordning m.m.
 
 
Nu ska jag sätta mig ner och njuta av denna, hoppas den är god?
 

Frukost

Jobbat natten till idag så haft en lugn morgon. Är alltid lite trögstartad när jag jobbat natt, känns lite extra tungt i kroppen och huvudet typ som när man är bakis :) Älsklingen är i Norge så idag njuter jag av min ensamhet. Frukosten blev avokado röra med philadelfiaost, salt, peppar och till det grönt te.
 

Nattunderhållning

Var på Mc Donalds igår natt och nu vet jag vart festen är! Var fullt med fulla glada och sjungande människor. En kille med gitarr höll i underhållningen ända tills han blev utkörd av personalen. Vilket galet avslut på kvällen!

 

 


Lördag

 
Såhär såg det ut hemma hos oss igår :)
En väldigt rolig fest med Buzz spel, utgång och avslut på Mc Donalds.

Skål!


Wanties

Om jag kunde gå i högklackat så skulle jag verkligen vilja ha dessa skor!
Nitar och guld!
 

Tänt var det här!


Fredagsmys!

Härligt med helg och den invigs i goda vänners lag med käk på restaurang Suads.

 

 

 


Solsken

Har vart ute på en promenad med Jimmy i solskenet. Gick hem till hans syster och hennes familj och kika på deras nya lägenhet som var stort som ett hus, super fint! Nu blir det matlagning! Underbart väder, så nu hoppas jag att snön lyser med sin frånvaro!

 


Sushi

Nu blir det käk! Sushi, mums!

 


Snö???

När jag vakna upp idag var det ett täcke med snö ute plus att det snöade!?! Urk! Jag är så trött på kylan nu och längtar efter våren och sommaren. Ligger i soffan nu, kikar på Sex and the city avsnitt och undviker att titta på den deprimerande synen utanför fönstret.
 

Dagens

Jag idag.
 
 
Skinnjacka - JOFAMA /Kenza 3, scarf - PIECES, stickadtröja - Gina tricot, byxor - Zara

Ledig

Starta min lediga dag med en lång sovmorgon och spendera sedan resten med att shoppa med en hemlig kompis ;) Hitta en jätte fin tröja och när jag skulle betala den hade jag inget kort i plånboken?! Fick lite panik men efter ett samtal hem så var problemet löst. Kortet var i säkert förvar hemma, pust! Har därför snyltat hela dagen på den hemliga vännen. Tack!
 
Fika paus.
 
 

Sex and the city

Haft en skön, slö och lugn söndag. Fick besök på dan och nu på kvällen har jag kikat några avsnitt av Sex and the city. Imorgon är jag ledig p.g.a. allt jobbande i helgen, d ska bli skönt! Sov gott, gott folk :)

 


Melodifestivalen 2013

Ikväll smäller det!
Äntligen är det dax att ta reda på vem som ska möta resten av Europa i maj.
Här är hela startordningen i finalen:

1. "Tell the World I’m Here" – Ulrik Munther


2. "Skyline" – David Lindgren


3. "Falling" – State of Drama


4. "Begging" – Anton Ewald


5. "Only the Dead Fish Follow the Stream" – Louise Hoffsten


6. "Bed on Fire" – Ralf Gyllenhammar


7. "En riktig jävla schlager" – Ravaillacz


8. "Copacabanana" – Sean Banan


9. "You" – Robin Stjernberg


10. "Heartbreak Hotel" – YOHIO

 

Vem tycker ni är bäst?

 


Locked out of heaven

Godmorgon säger nattjobbaren och snart är det dax att jobba nästa natt med fina Annie.
Starta dagen med lite musik, älskar denna!
 
 
 
Bruno Mars - Locked out of heaven

Min födelsedagen :)

Idag är jag ett år äldre och förhoppningsvis mycket klokare ;) Har haft en bra dag i solen! Vart ute på en långpromenad med Jimmy, Jesper, Robin och Luffaren. Var fint, soligt men kallt i vinden. Nu ska jag snart iväg och jobba natt med kära Annie. Det ska bli trevligt!
 
Min födelsedag!
 
 
Och grattis till alla kvinnor, tjejer, tanter, flickor och gummor på internationella kvinnodagen <3

Trött

Ska kika ett eller två avsnitt Sex and the city sen blir det sängen.

Är super trött! Godnatt på er :)

 

 

Min säng <3


No pain No gain!

Nu är det dax för ett pass på gymet med min kära mor!
Tagga tagga tagga :)
 

New in

Nya vaser till våren :)

 

 

Från H&M Home


Full dator

Skaffade mig en till extern hårddisk för ett tag sedan och har lagt över alla kort på både den och den andra hårddisken jag har. Så nu har jag äntligen en riktig backup! Köpte en stor denna gången på 2 terabyte eller för mig är det mycket iaf. Hade bara en på 500 gig innan och den var full, plus att datorn började bli full. Nu är det ordning och reda på grejerna :)

 


Rihanna Clothing Collection

Rihanna har designat en kollektion för River Island.
Jätte snyggt! Gå in och kika här.
 

Instagram

Instagram för februari.
 
 
@REXE1

Nya träningsskor

Har precis vart och tränat med mamma efter jobbet. Super kul! Här är mina nya träningsskor som kommer från Zalando. Gillar dom verkligen.

 


Söndag

Mysig söndag, promenad i solskenet med älsklingen, möte upp Erika och käka pizza. Underbart att solen är tillbaka. Hoppas det får förbli så, för jag är så jäkla trött på kylan! Nu kollar ja på Grown ups på TV3 och äter godis, chips och dipp.

 


Tattoo Meltdown

Var med Erika igår på Tattoo Meltdown i Trollhättan. Träffa lite folk man kände och några man kände igen. Efter det drog vi på förfest och sen ut på krog.

 


Tränings dax!

Nu ska jag iväg på ett pass sen blir det tatueringsmässa ikväll och fest. Ha en bra lördag! Ses!

 


HELG

Äntligen är veckan slut och jag tar helg :) Har inget planerat men känns skönt att bara vara lite. Trött! Vi tackade nej efter noga övervägande till lägenheten vi tittade på härom dagen.

 

Jag just nu och min proviant ;)

 

 


RSS 2.0