Ny lägenhet?

Idag var jag och min älskling och kikade på en ny lägenhet. Jag blev jätte kär i den! Dessutom ska båda badrummen kaklas om, vi får nytt kök och planritningen kan komma att ändras lite. Detta tåls att tänkas noga på :) Här är ritningen vi fick:
 

Längtar...

Åh vad jag saknar sommaren nu! Idag skulle det ju bli årets hittills varmaste dag i Norrland enligt Nyhetsmorgon, så det går ju åt rätt håll iaf! Längtar så efter värmen! Två bilder från Gotland, från sommaren som var.
 
 

Guld

Har samlat på mig rätt mycket guldiga smycken och i lördags när jag kom hem från krogen så hade jag ganska mycket på mig. Älsklingen låg och sov medans jag försökte smyga och ta av mig alla smyckena. Klirr klirr! Älsklingen vaknar upp och det första han säger är: "Det låter som Terminator har kommit hem!" Haha! :D
 

Gbg

Tog en tur till Göteborg för att hämta Jimmys kusins flickvän. Trevlig liten resa :) och nu är jag hemma igen och ska sova. Godnatt!

 

 

Min Jimmy <3


Hungrig!

Gjort varma mackor med sambon :)

 


Väntar...

Väntar på att Erika ska komma och hämta mig. Sen blir det party!
Liten titt på kalaskläderna ;)
 
 

Lördag

Godmorgon :)
Ikväll blir det fest och jag har köpt en ny topp med volanger som är jätte fin på som jag tänkte ha. Ska bli kul att gå ut och kul att bli bjuden till ett nytt ställe!
Hoppas alla får en fin fin lördag!
 
 
Från Vila

Mys <3

Min nya jumpsuit, älskar den! Hur bekväm som helst!
Varför har jag inte skaffat en sån här tidigare?
 
 
Från Bubbleroom

Post

Nu har mina nya träningskläder, skor och camo jumpsuit kommit :) Har varit och tränat precis så d passar bra med en varm dusch nu och sen på med jumpsuiten.

 


Halkigt

Fy bubblan va halkigt det var ute nu när jag gick hem från jobbet och kallt! Nu tar jag helg :) hem och sova!

 


Michael Kors väska

Så kär i den här väskan från Michael Kors <3
 
 

Överkast

När jag handlade på Ellos sist fick jag köpa ett vit överkast för dubbelsäng för 39 kronor. Så tog med det! Men jag vet inte riktigt om jag ska använda de eller om jag ska ha kvar det jag redan hade?
 
Nytt.
 
 
Gammalt:
 
 
Va tycker ni?

True Blood

Blev riktigt spännande på jobbet idag när strömmen gick, som tur är gick reservkraften igång. 6500 hushåll var utan el en stund. Hade jag varit hemma hade jag printscreenat Vattenfalls hemsida. Hela stan var röd! Varade inte så länge, skönt d! Efter jobbet blev det träning och nu ska jag käka bullar och kolla på True Blood.
 
Ha en fin kväll!
 

Beställt

Beställt ännu mera träningskläder, denna gången från Bubbleroom och ett par träningsskor från Zalando. Har rensat i min garderob och insett att det mesta av mina träningskläder är rätt urtvättade och förstora. Men nu slipper jag skämmas på gymmet ;) Passa på att ta med en mysig jumpsuit som jag spanat på länge. Perfekt för soff-häng!
 

Januari

Glömt att lägga ut Instagram för januari, men här kommer det.
 
 
Glöm inte att följa mig på Instagram "REXE1" <3
 
 

Ny spegel

Vi har en liten hall som leder in till sovrummet i vår lägenhet. Hallen har fyra dörröppningar så den går inte att göra så mycket med men nu har jag äntligen hittat en sån stor vit spegel som jag varit på jakt efter länge. Hade en smalare spegel där förut från Ikea men den har jag satt upp i min lilla "walk in closet". Blev super bra och känns som det är mer plats där nu. Dörren till höger är badrummet och dörren till vänster är min garderob, som jag ska vissa en annan dag :)
 
 
 
Spegelns fina ram!
 

New in

Skärp med matchande plånbok som jag ska använda som clutch.
Liten behändig party väska helt enkelt :)
 

Top Model Sverige

Sitter och kikar lite på Ullared medans jag inväntar ett nytt avsnitt av Top Model Sverige. Ett utav dom få program på teven som jag försöker följa. Inte så lätt när man jobbar treskift... men gör mitt bästa :)
 

Beställt

Gjort en liten beställning från H&M. Var i en butik men dom hade inget av det som jag var på jakt efter tyvärr men som tur är finns ju internetshopping!
 

Träning

Fick mina nya träningskläder från Gina tricot idag. Passade väldigt bra eftersom jag skulle iväg på ett pass nu ikväll. Kläderna satt som en smäck och funkade bra på passet. Nöjd!
 
 

Dryg av sallad?!

Haha läste på aftonbladet att en amerikansk studie hade kommit fram till att man blir mer självbelåten och mindre snäll av att äta nyttigt. Låter som en dålig ursäkt för amerikanarna att rättfärdiga tårtbit nummer två ;) Nä skämt åsido kanske det ligger nått i det? Ta t.ex. Anna Anka, en väldigt nyttig person som tränar mycket och hon verkar ju se ner på alla som tröstäter eller frossar?! Man kanske ska passa sin för broccoli trots allt haha ;)
 
 

Beställt

Gjorde en beställning från Gina tricot igår. Lite nya träningskläder och ett skärp med matchande plånbok blev det. Plånboken är tillräckligt stor för att kunna användas som clutch tror jag. Blir nog lite party väska av den.
 

Just nu

Schlager mys!

 


Melodifestivalen

Sitter och inväntar Melodifestivalen deltävling 3 i Skellefteå.
Ikväll tävlar:
 
Eddie Razaz - Alibi
Elin Petersson - Island
Ravaillacz - En riktig jävla schlager
Amanda Fondell - Dumb
Martin Rolinski - In and out of love
Caroline af Ugglas - Hon har inte
State of Drama - Falling
Janet Leon - Heartstrings
 
Ska bli spännande och nu börjar snart första bidraget :)
 

Hårolja

Har införskaffat mig en ny "hårolja" som man ska kunna använda både i vått/ torrt hår och innan värme som föning eller plattång. Om man ska tro reklamen. Låter bra så måste testas!

 


Haha ;)

HUR MAN GÖR EN KVINNA LYCKLIG

Det är inte svårt att göra en kvinna lycklig.
En man behöver bara vara:

1. en vän

2. ett bra sällskap

3. en älskare

4. en bror

5. en far

6. en husbonde

7. en kock

8. en elektriker

9. en snickare

10. en rörmokare

11. en mekaniker

12. en inredningsarkitekt

13. en stylist

14. en sexolog

15. en gynekolog

16. en psykolog

17. en skadedjursutrotare

18. en psykiater

19. en healer

20. en bra lyssnare

21. en organisatör

22. en bra pappa

23. väldigt renlig

24. sympatisk

25. atletisk

26. varm

27. uppmärksam

28. ridderlig

29. intelligent

30. rolig

31. kreativ

32. ömsint

33. stark

34. förstående

35. tolerant

36. förståndig

37. ambitiös

38. duglig

39. modig

40. Bestämd!

41. sann

42. pålitlig

43. passionerad

44. medlidsam

UTAN ATT GLÖMMA ATT:

45. regelbundet ge henne komplimanger

46. älska att shoppa

47. vara ärlig

48. vara väldigt rik

49. inte stressa henne

50. inte titta åt andra tjejer

OCH SAMTIDIGT MÅSTE DU ÄVEN:

51. ge henne en massa uppmärksamhet utan att vänta dig någon tillbaka

52. ge henne en massa tid, särskilt egen tid

53. ge henne en massa utrymme utan att oroa dig för vart hon tar vägen

DET ÄR VÄLDIGT VIKTIGT:

54. Att inte glömma:

födelsedagar
årsdagar
något hon arrangerar

HUR MAN GÖR EN MAN LYCKLIG

1. Visa dig naken

2. Ta med dig sprit

Rihanna

Rihanna var verkligen super fin på Grammisgalan, röd klänning, rött läppstift.

Helt sagolik! Älskar klänningen!

 

 

Godmorgon

Hej! Hoppas alla mår bra idag, det är ju trots allt fredag :) Själv går jag snart på helgens jobb, men det känns helt okey är rätt van efter några år ;)

 

Ha en trevlig helg!

 


We got the world

 
Icona Pop - We got the world
 

Choklad

Fick choklad av min fina Jimmy <3
 

Mums!

Alla hjärtans dag mys med mamma. Shopping och paj!
 

Alla hjärtans dag <3

Sitter och väntar på att min mamma ska besöka mig idag <3
Och nu myser jag med min fina Jimmy <3
Önskar alla en härlig och mysig alla hjärtans dag <3
Haha mycket <3 blir det!
 

Best friends forever

Det är väl ingen som missar dessa två goa brudarna på tv3 på tisdagar?
Hahaha helt underbara <3
 
 
Maria och Mindy

Tittut!

Fågelbur och fönsterlampa från Ellos. Med mina söta låtsas "fåglar" i. Enda husdjuren jag tål förutom reptildjur men hur ulliga och gulliga är dom?
 
 

Här var det ljus

Imorgon är det alla hjärtans dag och jag är ledig. Ska mysa lite med mamma på dagen och med min sambo på kvällen <3 Men först av allt ska jag sova ut! Inte ställa nån klocka.
 
Lite mys i vintermörkret :)
 

Tandkräm

Håller på att testa en tandkräm som jag sett att många har rekommenderat på nätet. Brilliant smile, vet inte än om den funkar men skulle ju vara väldigt skonsam och innehåller inget slipmedel. Så det låter ju bra. Återkommer med resultat :)
 

Ny header

Så nu är hela bloggen omgjord! Ny ljusare bakgrund och ny header som jag har gjort i min Iphone i brist på bättre program. Korten är tagna med min gamla digitalkamera. Skulle vilja ha Photoshop och en systemkamera men tills dess så får vi nöja oss med oredigerade bilder i kass kvalitet :)
 
Gamla:
 
 
Nya:
 

Köket

Fixat, städat och stylat om i köket.
Tycker det är så roligt med inredning och att göra om hemma lite då och då. Synd att man inte har obegränsade resurser och utrymmen bara... Det blev bra tycker jag, mysigt och lite mer "shabby chic"/romantik i stilen?
 
 
 

Håret

Trivs verkligen i min nya hårfärg :)

 


Fettisdagen

Idag efter jobbet sprang jag direkt till konditoriet och köpte två semlor och när jag kom hem mötes jag av den glada nyheten att Jimmy oxå införskaffat två semlor till oss! Mums! Älskar semlor!

 

The more the merrier :D

 


Trött

Trött och huvudvärk, kan nog vara vätskebrist efter helgen? Imorgon ska jag träna så gäller verkligen att dricka mycket idag eller ja... klockan är ju efter 12 så blir ju idag som jag ska träna. Får fylla på med mycket vatten och mat iaf. Känns kul att träna nu, längtar :)
 
Rihanna <3
 

Outfit

Har haft en väldigt rolig helg med fullt upp, så har inte hunnit blogga men får väl ta igen det. Partykläder från helgen.

 


Lördag

På lördagen var det dax för fest nummer två. Bjuden till min brors flickvän och hennes kompisar på middag och sexparty. Roligt och mycket trevliga brudar som verkligen hade gått in för temat med partyhattar och tårta som var passande ;)

 

 

Fina tårtan som Petra hade gjort haha!

 


Fredag

I fredags var jag på 30-års fest för Sandra. Vi blev bjudna på tre rätters middag hos Frida, servade av hennes man. Sen vidare till förfest nummer två och vidare till två uteställen i grannkommunen. Underbart trevlig kväll!

 

 

Jag och födelsedagsbarnet :)

 

 
 

Black Cherry

Dax för en ny hårfärg!
 

Slapp-dag

Slapp-dag här hemma. Jag sitter och kollar på Ink Master på tv6 play/bloggar och älsklingen spelar War Z. Tänker inte göra sådär värst mycket idag, bara pyssla lite här hemma, handla och jobba natt sen. Sov länge imorse, skönt att få sova ut! Ska nog ta och färga mitt hår idag oxå...
 
 

Ny väska

Hittade en exakt sån väska som jag har varit på jakt efter ett tag. Vill ha en ljus gärna vit väska med guld detaljer nu till våren/sommaren och hitta denna på H&M. Rena rama fyndet! Så snygg, perfekt!
 

Tygrosor

Jag tycker det är så snyggt med färska blommor i en vas men orka och ha råd att köpa det hela tiden så jag köpte tygrosor på Rusta (15 stycken) så nu har jag alltid en bukett på bordet.
 
 
 
Ljuslyktor från H&M och glasvas från Ellos.

Secret

Här är en lite för privat bild kanske (eller inte) men men det är innehållet i ett av badrumsskåpen. Jag fixade ju till, rensade alla skåp och omorganiserade med nya små plexiglas boxar från Nelly.se. Blev jätte bra och framförallt va mycket plats det blev.
 

Ledig dag

Haft en underbar heldag med min älskade mamma <3 Vi har käkat sushi, pratat och shoppat, shoppat, shoppat! Hittade mängder med prylar jag inte visste att jag behövde, haha ;) Underbart att vara ledig på en måndag oxå och slippa söndags ångesten. Fast i mitt jobb har man väldigt sällan söndags ångest, jobbar så oregelbundet så vet knappt vilken dag i veckan det är. Nu ska jag fixa och trixa lite här hemma.
 

Mini helg!

Äntligen är veckans alla dagar färdig jobbade och nu tar jag "helg", en kort en på en dag men ändå. Härligt! Spinning avklarat idag oxå och nyss gick älsklingen och köpte godis och pepsi max till mig, man tackar <3
 

Thelma och Louise

Tittade på filmen Thelma och Louise inatt. Den är så bra! Må-bra-film enligt mig trotts slutet.
 
 
Are you sure?
 

Melodifestivalen 2013

Nu har äntligen Melodifestivalen 2013 sparkats igång. Gina och Danny är programledarpar och det kan nog bli riktigt bra hoppas jag. Älskar melodifestivalen så ser fram emot dom kommade veckorna :)
 
Ikväll i Karlskrona uppträder:
 
1. "Skyline" – David Lindgren
2. "Burning Flags" – Cookies N Beans
3. "Paris" – Jay-Jay Johanson
4. "Gosa" – Mary N’diaye
5. "Vi kommer aldrig att förlora" – Eric Gadd
6. "Heartbreak Hotel" – YOHIO
7. "Porslin" – Anna Järvinen
8. "We’re Still Kids" – Michael Feiner & Caisa
 
 

1 februari 2013

Januari brukar vara en månad som går lite extra trögt. Man har lite pengar, dåligt väder m.m. men måste säga att det gick väldigt fort! Redan 1 februari! Jobbar väldigt mycket denna veckan och igår slutade vår lilla solstråle Sara på jobbet. Jätte tråkigt! Önskar henne lycka till!
 
Blomma från Sara till våran arbetsplats.
 

RSS 2.0