Happy

Hämta nyss ut två paket, ett från Nelly och ett från Cocoo. Det är som julafton varje gång! Super nöjd med innehållet.

 

 


Halloween

Här kommer några bilder från festen här i lördags. Hade bara min mobil och tog bara några få kort, tyvärr kom ingen utav festens fyra tjejer med på något av dom...

 

 

 


Trött

Godmorgon bakfylla! Nä det är faktiskt inte så farligt alls idag, bara lite huvudvärk. Blev en jätte rolig fest hemma hos oss igår. Många av dom som kom var utklädda men för min del fick d va! Hade köpt en peruk men den funka inte alls, var för liten och linnet ja köpte luktade vidrigt! Så jag nöjde mig med att va som jag är. Men väldigt trevligt var d!

 


Hjälp!

Jag är rädd!

 


Linnen

Köpte två linnen på marknaden, nöjd!

 


Oktobersmarknad

Har varit på stan med Therese och gått på marknaden. Massa folk, trångt men kul! Fynda två linnen och en peruk som jag visar snart.

 


X-factor

Trött som man är efter veckans jobb, så är soffan väldigt lockande och snart är det dax för X-factor så det passar perfekt. Ska bli kul att se vad dom bjuder på ikväll.
 

Blårandigt

Satte upp gardinerna sent igår kväll men väntade tills idag med att ta kort på det. Blir inte så bra när det är mörkt ute iaf inte men min dåliga kamera. Blårandigt och fint blev det och betydligt mycket mer höstigt/vintrigt än det vita jag hade innan.
 
 
 

She Wolf

Härlig dag, jobb mellan klockan 7-12 (underbar tid) fint väder ute och det är fredag. Kan det bli bättre? Ja det kan det ;) Sätter man på denna låten så blir det lite bättre...
 
David Guetta ft. Sia - She wolf
 

Snö?!

Det snöar ju! Rätt mycket oxå! Jag ser det snöar, jag ser det snöar.
Det var väl roligt, hurra?! Eller?

Mobilskal

Här är dom mobilskalen som jag köpte, använder det till höger just nu som man kanske ser. Alla är från Fyndiq.se var både billigt och snabb leverans. Tummen upp!
 

Godmorgon förresten!

Glömde säga det, dax för lite konstgjord energi i form av Powerking ;) och mys framför datorn.
 
 

Blått är flott

Bestämde mig för att skippa allt det röda i jul och låta julen gå i vitt, silver och blått. Köpte dessa gardiner och kuddöverdrag till vardagsrummet som jag tänkte sätta upp senare idag. Kommer bild på det, jag lovar ;) Gav mig ut med mamma här om dagen för att hitta julgranskulor i blått men nähe... inte en blå kula så långt ögat nådde?! Mamma konstaterade att det tydligen inte var modernt med blått i år. Men skam den som ger sig! Ska fortsätta mitt sökande och är det någon som ser ett paket blå kulor så tänk på mig, snälla! Haha!
 

Mums!

Efter en stressig dag på jobbet vill man bara sitta i soffan och mysa. Jag kura ihop mig under en filt med lite gott. Medans min duktiga sambo gick till gymet med sina polare. Skönt med en stund för sig skälv. Regn ute, sol inne ;)

 


Skalman

Fick hem tre nya skal till mobilen idag. Kul att kunna byta lite och variera sig.

 


Dagens

 
Jacka - H&M, jeans - Sort denim, väska - Friis and company

Instagram

Har hållit på att grejat med Iphonen hur mycket som helt det senaste och har nog fått rätt bra kläm på hur en den fungerar. Det är ju min första smartphone så är ju mycket man ska lära sig. Installerade Instagram som jag började använda igår. Det är ju verkligen kul, visste inte att man kunde kommentera och gilla folks bilder men det har jag fattat nu :) Har kopplat det till bloggen så förhoppningsvis fungerar det. Heter rexe1. La upp denna bilden igår.
 
 
 

These boots are made for walking

Nya höstskor från H&M och fotriktiga sulor i, som är ett måste för mina fossingar ;)
 

Firar

Ny mobil, mobilskal, jacka, väska och skor!
Jag passar på att fira detta med lite bullar och mjölk!
 

Höstjacka

Ny höstjacka från H&M. Hur fin som helt, pälskragen är lite blå på vissa ställen (syns tyvärr inte på bilden) och det kommer passa fint till min nya blå väska :)
 

JIPPI!!!

Wohoo! Nu har min nya mobil kommit och som passande är har ett av de frya skal jag beställt oxå kommit! Nu blir det till att pyssla men först ska den laddas :D Jätte glad!
 

HM

Hämta ett paket tidigare idag. Innehåller ett par skor, visar dom imorn.
 

Honey

Fick en ros och ett hjärta som det stod LOVE på av Jimmy nu när han kom hem från jobbet <3 <3 <3
 

Vlieger & vandam

Vlieger & vandam har designat riktigt coola väskor.
Sett bilder där Rihanna och andra kändisar har såna i olika modeller.
Verkar vara inne ;)
 
 
 

Ny telefon...

Nu är det gjort! Jag har beställt en smartphone närmare bestämt en Iphone 4. Letade först efter 3:an men insåg snabbt att den inte såldes längre så tog 4:an. Ska bli otroligt spännande att förhoppningsvis byta upp sig. Har alltid haft gamla mobiler med knappar utan en massa flashiga funktioner. Välkommen in i framtiden haha, det var på tiden!
 

X-factor

Festade bort fredagen och missade det enda programmet jag har lyckats följa på teven. Men nu har jag precis sett klart fredags finalen och det var verkligen kul!
Nu ska jag "leka" jury, här kommer min bedömning:
 
Enligt min mening var det väldigt många som inte kom till sin rätt måste jag säga, både Awa, Alexander, Freja, Bennys styling gillar jag inte, flanellskjorta liksom? Han kunde haft en kostym till den balladen. Men Benny sjunger som en Gud som vanligt.
Fridas framträdande var sådär, lite för mycket av allt, men hon sjunger jätte bra men om jag hade valt hade jag tagit in Juliette istället för henne. Hade varit en intressantare röst att lyssna på enligt mina öron iaf. Samma med Oscar, väldigt bra framträdande men jag hade valt Simon framför honom men jag tror att Oscar kommer komma långt. Förstår varför juryn valde dom. Dom kommer att sälja skivor! Manda var bra som vanligt, gillar hennes röst men framträdande och styling var inte allt för kul.
 
Men det fanns två som berörde mig:
Isak var fantastisk både sång, framträdande och styling älskade jag!
Malcom B var super grym, gillar hans egna texter och han har bra flow.
 
Har jätte svårt att bedöma grupperna... Tycker alla var bra men vet inte hur jag ska bedöma dom med dom andra?! Hey Mary och J.E.M var bra låtval och fint stylade och Njoys låt var riktigt coolt omgjord.
 
Min bedömning av juryn:
Jury Andreas: Bara upptempo låtar/pop och väldigt stylade. Var väl ett försök att vara modern/ung men kändes som alla artisterna förlorade sin stil och inte riktigt kom till sin rätt.
 
Jury Orup: Väldigt lugnt/omodernt i sina låtval och tråkig/konstig styling men fick fram rösterna bra.
 
Jury Marie: Bra styling och artisterna kom till sin rätt.
 
Jury Ison: Skötte sig bäst! Bra styling och fick fram artisternas bästa sida. Rösterna kom till sin rätt i låtvalen. Grymt bra!
 
Japp nu var det färdig lekt! :D Och ska kolla hur det gick... Spännande!

Solsidan

Vill välkomna Solsida tillbaka i rutan :) KUL!
 

Promenix

Jag och älsklingen tog en promenad bort till hans syster och hennes familj.
Dom har fyra as goa ungar som vi myste lite med.
Blev bjudna på äppelpaj med massa vaniljsås, det tackar vi för:)
 
Två bilder från promenaden på vägen dit, gott väder!
 
 

Take a picture!

Såhär blev det när jag fått korten på plats. Känns lite ego att ha sig själv på väggen, var tänkt att vi skulle ha våra nära och kära här i men det kommer nog ta ett tag innan vi lyckats få bra bilder på alla, så länge får det se ut såhär. Ramen är från ullared.
 
Ullared is the shit!
 

Partaj!

Spontanfest igen... Det senaste har det blivit mycket "nä om man skulle ta och gå ut ikväll, dricka lite kanske?". Och igår var inget undantag. Hade verkligen skit kul! Tur dock att man hitta lite kvinnligt sällskap på krogen, så man inte behövde hänga med grabbar hela kvällen. No offense!
 
Lite bilder från igår.
 
 
 

You got mail!

Brevbäraren ringde på förut med resten av min beställning av kort och canvastavlor.
Den tackar vi för!
 

Mamma <3

Nu gick mamma precis. Vi har ätit sushi och hon har klippt mitt hår. Jätte nöjd, mycket fräschare och färgen blev bra. Fick se att vi hade lite liknande handskar på oss när vi skulle ut. Sådan mor sådan dottern :)
 
Jag och mamma.
 

Höst

Nu är hösten iallafall definitivt här. Regn, rusk och kalla mornar men även lite sol emellanåt. Redan oktober, vad fort tiden går...
 
 

Kanelbullens Dag

Igår var det kanelbullens dag. Det kom inte jag ihåg förrän mamma påminde mig på telefon. Fick mig en bulle tillslut på jobbet iaf.
 

Fredag

Äntligen fredag och jag vakna alldeles nyss, har jobbar natten. Är nu ledig tills måndag klockan 20.00, underbart! Idag ska jag färga håret och mamma ska komma hit och klippa mig. Är på tiden, tror sist gång jag klippte mig var i julas någon gång... Håret är sååå slitet nu så det behövs. Men mamma får bara toppa det, sparar fortfarande till drömlängden och det går inte snabbt. Hoppas ni får en härlig fredag <3
 

I love it

 
Icona Pop - I love it

Foto

Har beställt massa kort i svart/vitt och olika förstoringar av kort och canvastavlor på mig och Jimmy. Hämta ut en av leveranserna idag. En svart/vitt förstoring på oss innan kräftskivan förr förra lördagen. Blev jätte bra, nöjd!
 
 
Fick inget bra kort, allt reflekterar sig i glaset men men...
 

Blå väska

I min tristess har jag lyckats hitta en as snygg väska! Hur grymt kaxig är inte denna?! VILL HA! Enda nackdelen är att den är dyr, men min nuvarande väska kostade ju faktiskt mer... Hmm får fundera på detta.
 
Finns här.
 

Förkyld...

Ursch och fy och blä! Jag är förkyld! Helt röd runt näsan, ser ut som Rudolf med röda mulen fast inte lika söt. Ont i halsen efter att ha hostat hela natten och huvudet känns tungt. Har varit hemma från jobbet idag men ska jobba imorn natt har jag tänkt. Inte samma tempo på natten så det ska nog gå fint. Ligger i soffan och tråkar... finns inget kul att titta på, varken i datorn eller på teven. Saknar min älskling även om det är hans fel att jag är sjuk. Det var han som tog hem skiten. Han låg sjuk förra veckan. Nu blir det en kopp te till och mer tråk!
 
Mina goa tofflor!
 

Lördagen

I lördags blev det fest! Super trevlig förfest hos Elin med mycket tungt snack om politik och religion. Otroligt roligt att diskutera med så smarta, trevliga och snygga brudar ;) När vi kände oss tillräckligt fulla drog i till TG. Där dansade vi tills dom tände upp lamporna sen såg min omtänksamma pojkvän till att alla kom hem säkert <3
 
Lånat bilderna av Therese :)
 
 

WOW!

Mega bonus, spelar på fb nu igen!
 

Project runway Sverige

Sitter och kollar på Project runway Sverige. Kul att det har börjat! Hoppas bara jag får tummen ur att kolla på teven nu.. Försökte ju följa Robinson, har inte sett ett avsnitt och nu säger folk att det var slut för längesen, haha! Samma med Top Model, det är oxå tydligen slut! Men detta ska jag försöka se. Känner igen Victoria som är med, från Top Model Sverige och så tycker jag mig känna igen Charlotte men jag vet inte från vad??? Nu får vi snart se vem som åker ut idag, reklamen är slut!
 

RSS 2.0