På landet

Jag har varit katt-vakt nu i några dagar åt mamma och idag hämta jag hem älsklingen igen. När vi ändå var ute och körde passa vi på att besöka min farmor <3 Jätte trevligt! Finns en bok om min släkt som farmor har och den kika jag en hel del i. Måste få tag i ett eget ex. Otroligt roligt att ha ju! Det bästa är att det är kort både på människorna och de gårdarna som de bott på. Min familj och jag omnämns i slutet.
 
Katten Majsan <3
 
 
Fick en pelargon som farmor har odlat fram :)
 

Kenza 10

 Älskar Kenzas skinnjackor och har själv Kenza 3 som jag är super nöjd med och har haft i flera år nu. Men suktar lite efter denna skinnjackan Kenza 10, går loss på 2995 kronor. Perfekt till hösten. Länk här!
 

På väg!

Tog mig en sväng med bilen upp till mitt föräldrahem. Så mysigt här ute i skogen! Är man rädd av sig ska man inte börja tänka på filmen Wrong turn haha ;P

 


Food

Sitter och skrattar med Sandra på en uteservering och njuter av semestern. Ikväll kommer min älskling hem igen! Hoppas ni andra har lika fint väder som det är här :)

 


Nelly

Om ni handlar på rean på Nelly.com innan juli månad är slut får ni 100 kronor i presentkort, passa på! Det ska jag göra :) Här är några av mina rea favoriter:
Ida Sjöstedt svart långklänning 449 kr Länk här!
Svart skinnjacka med nitar 179 kr Länk här!
Högklackat från NLY trend 160 kr Länk här!
Långklänning lime 299 kr Länk här!
 
 

Joggat

Idag har jag varit duktig! Joggat för första gången på mycket länge och klarade mig precis från regnet, för nu öser det ner! Nu ska jag käka! Hoppas ni har en fin söndag :)

 

 


Godnatt

Nu ska jag krypa ner i sägen och kolla på några avsnitt Sex and the city. Tröttnar aldrig! Och ja jag ska bädda upp, ska bara borsta tänderna först :) Godnatt och sov gott!
 
 
 

Paljett bikini

Velade länge över vilken färg jag skulle ha? Men tillslut safade jag och tog den svart/silvriga.
Så snygga bikinisar och specialerbjudande, bara 49 kronor delen för några dagar sedan.
 
                  Länk!                                          Länk!                                       Länk!                
 
 
         Från Nelly
 

Cara armband

Två nya fina armband från Cara landade i brevlådan här om dagen, gillar dom skarpt!
 
 
 

Maj

Bättre sent än aldrig, Instagram för maj.
 
 

Älsklingen är hemma!

Äntligen har min älskling kommit hem. Nu blir det film och massa mys!!!

 


Dagens

Idag är första gången på min semester som det inte är strålande sol, utan faktiskt regnar. Så jag och resten av folket inom en radie på 10 mil åkte till Torp köpcentrum och shoppade. Jäklar va det åskade! Det hördes högt in i affärerna på Torp! Lite läskigt faktist och när vi åkte hem möte vi två brandbilar och en ambulans...
 
Såhär såg jag ut idag.
 
 
 
Sorry för suddig bild...
 
 
T-shirt med vingar - Vila, jeans - H&M, väska med fransar - Gina tricot, kilklackskor - Have2have

Jimmy

Kombinerar mina två kärlekar, cola och Jimmy <3
 
 

Sol och bad med mamma <3

Jobbar på brännan :)

 


New in

Lite små prylar som jag kände att jag behövde.
 
 
Från Lindex

Lovely

Då var första händelserika veckan på semestern slut och fyra till återstår! Helt underbart att ha så lång tid kvar! Semestern började med camping följt av en veckas sol och bad och nu i helgen Fallens. Får se vad det blir av resten... Avslutar min semester med en tripp till London, det ska bli kul!
 
 

Fyrverkeri

Filmade fyrverkeriet igår med min Iphone och testar att för första gången lägga upp ett videoklipp (vet inte hur man gör så tog det via youtube).
 

Söndag

Avslutade Fallens dagar i Trollhättan med en kväll på Olearys följt av ett superfint fyrverkeri!
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

 
 
 

Pensionärsböcker rockar!

Jag har helt snurrat in i pensionärs träsket hihi! Men det känns som det är på modet just nu att läsa om dom lite äldre. Har senaste tiden lyssnat på ljudböckerna: Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, En man som heter Ove och just nu håller jag på med Kaffe med rån. Riktigt bra böcker allihop som verkligen rekommenderas! Roliga böcker är det oxå, jag skrattar högt hela tiden. Ser fram emot att bli pensionär!
 
 
 
 

Fredag

Det är Fallens dagar i grannstaden Trollhättan men på fredagen så valde jag bort en utekväll och valde istället att ha en mysig dag med Sandra. Gud vilken fin sommar vi har i år! Finns inget att klaga på!? Jag har badat och solat nästan varje dag och är bara inne på första veckan på min semester, underbart! Fredagen blev inget undantag. Solade med Sandra, käkade våffla och sen blev det en tur till pråmen. MYS!
 
 
 

Sol och bad!

Har spenderat dagen med sol och bad med mamma! Underbart väder och drack cola som fick mig och tänka på brorsan <3
 
 
 
 

Neon

Ny tröja/jacka från GT. Riktigt kap, kostat 399 kr men finns nu på rean för 99 kr :)

 


Campning

Precis hemkommen från våran camping upplevelse på Vita Sandar. Har haft hur kul som helst och som kronan på verket lyste solen över oss hela dagen på stranden.
 
 
Minigolf!
 
 
Här har vi dom fyra paren :)
 
 

SEMESTER

Började min första semesterdag med att bada, sola och bara njuta av livet! Underbart! Fy bubblan va skönt att inte behöva ställa klockan, inga måsten, bara fritt fram att ta dagen som den kommer!
 
 
Snodde kortet från Jessica ;P
 

Onsdag

Gjorde sista dagpasset idag och imorn är sista arbetspasset innan semestern. Ska bli så skönt! Idag har mamma klippt topparna på mitt slitna hår och så har vi gått en timmes promenad.

 

 


Sushi med mamma <3


Godis

Har umgåtts med mamma idag, mys! Nu ska jag kolla på Trassel, äta godis och läsa skvaller.

 


Lördag

Helgen bestod av mycket jobb men hann med en liten utekväll oxå med fina Therese :) As trevligt som på den gamla goda tiden hihi!

 

 


Måndag

Gått en promenad med Therese och hennes väldigt snälla lilla grabb, som orkade lyssna på vårt "vuxen-skvaller" utan några protester :) Nu ska jag äta och kolla ett avsnitt American Idol.

 


Nya dojor

Kilklacksgympaskor som gör att jag kommer upp mig 10 cm :)
 
 
Från have2have
 

RSS 2.0