X-factor

Just nu X-factor mys!

 


RUN DMC

Ny t-shirt från Gina tricot.
 

Käk!!

Med mamma förra veckan <3

 


Snö

Första gången i vinter som snön lägger sig på backen. Kul med lite ljusare!

 


Ja älskling!

Detta "skojar" jag och min sambo om lite då och då men det är så sant ;)
 

Femtio nyanser av honom

Femtio nyanser av honom eller Fifty shades of grey har jag börjat lyssna på i mobilen nu på kvällarna. Tänkte skapa en kategori som heter "ljudböcker" här i bloggen eftersom jag lyssnar på säkert en ny bok varje månad om inte mer... Denna har jag hört så mycket prat om både bland vänner och i media, att jag bara måste höra vad den handlar om?! Bara snusk eller vad mer??
 

Twilight

Nu var det äntligen våran tur att se slutet på Twilight. Var på bio i onsdags med Therese och Marie. Hade så mycket förväntningar att... ja det gick käpp rätt åt skogen. Blev milt sagt besviken. Marie tog till och med en tupplur under filmens gång haha!
 
 

Ted

Kollade precis klart på filmen Ted. Den var sådär, lite små kul här och där men väldigt förutsägbar. Rekommenderas till en en trist vardag med låga förväntningar.

 

 


PW

Blev så rastlös förut att jag gick en timmes promenad. Va fort det mörknar på kvällarna nu. Längtar tills första advent när det blir lite ljusare med adventsljusstakar och stjärnor i fönstren iaf.

 


Fredagsmys!

Har haft en otroligt lugn och härlig fredag med min fina sambo. Han har varit chaufför och mellan körningen har vi passat på att äta ute och besökt Jimmys farbror. En perfekt fredag!

 

 


Glad!

Åh underbart att träffa min älskling igen efter tre nätter utan honom <3 Jag tror alla par behöver tid ifrån varandra så man verkligen uppskattar tiden tillsammans. Jag tror det är jätte viktigt att ge varandra "space". Man behöver känna sig fri. Frihet under ansvar, såklart :D Jag blir glad om min partner är glad och mår bra. Nu är iaf ordningen återställd här hemma. Min sambo sitter vid datorn och spelar och jag sitter vid min dator, bloggar och vann precis massa "pengar" på fb-spel.
 

Lördag

Har vart ensam hemma i helgen eftersom min sambo har varit och festat i Värmland. Så jag passade oxå på att bjuda hem två goa brudar eller ja fyra blev vi innan vi drog ut på krogar. Roligt! Mycket skvaller och prat om spöken blev det haha!

 

 


Maskerad

Är bjuden på maskerad i helgen hos min bror och hans flickvän. Ska bli jätte skoj! Ser verkligen fram emot det! Här är lite av det jag ska ha på mig. Blond/rosa peruk och polis keps.

 

Från Partykungen.

 


1 november

Slö dag, har bara vart hemma hela dagen och just nu sitter jag och myser med ett glas julmust :D Härligt att musten är tillbaka igen. När jag dricker det så längtar jag efter adventsljusstakar, julgran och kan nästan känna smak av julmat. Mums!

Oktober

Oktober månad på Instagram.
 

RSS 2.0