Sista dagen 2013

Jaha då var ännu ett år till enda och fort har det gått. Haft ett bra år, över 5 veckors semester i somras som avslutades med en tripp till London. Så jäkla skoj! Tack Annie för trevligt sällskap! Rekord spenderat på Ullared (Jimmy betalar), haft ett års förlovningsdag <3, börjat måla tavlor, shoppat, festat, umgåtts mer med min familj/vänner och haft det allmänt bra.
 
Nu har jag precis vart och hämtat ut lotten jag vann på uppesittarkvällen innan julafton. Håller tummarna att det är vinst på denna med :)
 

30 december

Hade en så jäkla bra dag igår, underbart! Ledig från jobbet i en vecka och första dagen var grym, får försöka fortsätta så :) Avslutade gårdagen med en kväll hemma hos Frida. Målade tavlor, drack bubbel och skrattade.
 
 
Tre flaskor Asti gick åt.
 
 
Fridas fina träd-tavla!
 
 
Min löv-tavla.
 

Timber

 
 
Pitbull ft. Kesha - Timber

HAPPY!

Så förbannat bra dag idag! :)
Gick upp tidigt för en gångs skull och fick gjort massa ärenden/måsten. Ringde obligatoriska samtal, var ute på Överby köpcentrum och knödde med folk, fruktansvärt mycket folk, fick nästan panik ångest! Men ställde mig snällt i dom extremt långa köerna och väntade på min tur. Fick pengar till en systemkamera i julklapp som jag var ute och köpte mig i helgen och idag införskaffade jag mig ett minneskort och en kameraväska. Super nöjd! Köpte mig en bil förra veckan som fått heta Silverbullen! Så söt liten en, jag är så nöjd! Och nu för en stund sedan var jag och hämta nyckeln till mitt och Jimmys nya hem!!! Det var finare än vad jag mindes det. Livet är just nu på topp, humöret är glatt! Enda minuset är väl allt bärande och flyttande vi har framför oss men det får man se som extra motion.

25 december

Julfirande hemma hos mamma 🎅 med massa paket, god mat och mys! Kändes som en jul när man var liten, bara snön som saknas.
 

Julafton

Kollar på Tomten är far till alla barnen, haha så kul!
 

GOD JUL!

Regn?! och inte så lite heller på julafton! Blev riktigt blöt på väg till bilen förut, och desutom var vägen bortspolad på två ställen när jag åkte till julfirandet hemma hos min farmor. Den riktiga julstämmningen kom först när farmor läste hela dikten Tomten.
Vill önska er alla en riktigt GOD JUL <3
 
 
Mamma och jag <3

Uppesittarkväll

Jag och Jimmy bjöd in en liten skara igår för att spela Bingolotto. Det var trevligt och ännu trevligare var det när jag fick BINGO! Ny lott till nyår :)
 
 
BINGO!
 
 
Tripp, trapp, trull!
Värt att notera är att min Jimmy person nummer två från vänster är över 1,90 cm lång. Ingen kortis här inte.
 

Victoria secret fashion show 2013

Sädat lägenheten, så välbehövligt! Gud vad man tappar suget för att greja här när man snart ska flytta! Bor typ redan på det nya stället i huvudet haha! Nu har jag bunkrat upp med godis och är redo för att se årets Victoria secret fashion show.
 

Tredje advent

Tjredje advent, grått, trist och lite regn ute men mysigt och torrt inne :) Jimmys syster Jessica hade gjort jätte fina pepparkakshjärtan som jag fick syn på imorse när jag kom hem från jobbet, glad!
 

Fredag den 13:de/ Lucia

Idag är det en smått schizofren dag med tanke på att det är fredagen den 13:de, som är en otursdag sägs det och Lucia som står för ljus och mys! Själv anser jag mig haft mer mys och sett fler Lucior än någon otur, den har jag inte sett röken av! Hoppas ni oxå får en fin dag!
 
Paket från Lagerhaus, yey!
 

Teen Idle

Lyssnar på den här om och om och om igen...
Shit vilken röst!
 
 
Marina and the diamonds - Teen idle

12.12.12

Idag har jag och min älskade Jimmy varit förlovade i 1 år <3
 

Jag ser det snöar!

Andra advent och Facebook fullkomligt översvämmas av bilder på snön! Första snön för i år som lägger sig och här kommer en bild till på den ;)
 

Lars Kepler

Har lyssnat på alla fyra böckerna som Alexander Ahndoril och Alexandra Coelho Ahndoril har skrivit under författarnamnet "Lars Kepler". Hypnotisören, Paganinikontraktet, Eldvittnet och Sandmannen som jag blev klar med för några veckor sedan. Bra och spännande böcker, rätt ruskiga men har ni inte läst dom än kan jag rekommendera dom.
 
 

Lördag

Party woop woop!
 

Idol finalen

Har tyvärr inte kikat så mycket på Idol denna omgången men idag fick jag se att det var finalen, så jag slog på teven. Shit va grymt det var nyss när idolerna fick sjunga med Robbie Williams! Herre jösses! Själv älskade jag Take that i början på 90-talet, grym grupp! Tror Elin vinner men man vet aldrig, båda är riktigt duktiga!
 Heja heja!
 
 
Bild från tv4.se/idol

Första advent

Hoppas alla har en trevlig första advent!
 

RSS 2.0