Firmafest

Igår var det firmafest med Jimmys jobb. Kul att alla respektive fick följa med denna gången och kul att träffa alla hans jobbarkompisar och se vilka han hänger med hela dagarna :) Riktigt trevliga allihop! Festen hölls förövrigt i mitt drömhus! Sjukt fint! Blev utgång i Uddevalla med fuldans och barhäng.
 
 
 
 

Fredagsmys!

Just nu, spontanmys med nyfriserad Frida.
 
 

Onsdag

Drack denna på jobbet förut, ganska god men slår inte Pepsi Max ;)



Godmorgon

Ja eller godmorgon för mig men ni andra har väl förmodligen varit vakna ett tag. Själv har jag jobbat natt och är segstartad. Men nu har jag ätit omelett och dricker den obligatoriska powerkingen. Woop woop!


Ny diskborste

Tänk att en diskborste kan vara såhär fin? Rolig idé :)
 
 

Wrecking Ball

 
Miley Cyrus - Wrecking ball
 
Ingen har väl missat att Miley har växt upp men jag måste säga att musiken hon gör nu är grym. Både denna låten och "We can´t stop" är riktigt bra :)

Mat

Hungrig som en varg så nu får det gå undan! Färskpasta, champinjoner, tomatsås, sockerärtor m.m. Mat på under 5 minuter! Mums!
 




Party!

Var på fest hos Bettan och Jonas igår och äntligen fick jag träffa Erika igen :) Det var på tiden att hon tog sig hem till Sverige. Hade så kul! Tackar värdparet för ännu en grym fest!
 
 
 
 

Croisette Pants

OMG! Så jäkla snygga byxor från Nly Trend för ynka 299 kr, like :)
 
 
Army green - Svart - Burgundy - Navy

Wanties

Några snyggingar från Nelly, just nu får man 20 % rabatt på hela sortimentet med koden blogfame. Tips! Gillar verkligen neon nagellacket, det lyser i UV-ljus, finns i flera färger.
Byxor NLY Trend 499 kr Länk här!
Top NLY Trend 349 kr Länk här!
Bots NLY Shoes 499 kr Länk här!
Neon lack Ciaté 219 kr Länk här!
Klänning NLY Trend 399 kr Länk här!


Mysigt!

Kollat på Idol och har hela vardagsrummet fullt med stearinljus. Nu märks det att den sista sensommardagen har varit och hösten är här. Regnat från och till hela dagen, riktigt ruggigt! Jag sitter och myser, just nu kollar jag på "Ensam mamma söker". Ha en fin måndagskväll allihopa :)







Lördag

I lördags blev det spontan utgång med Therese och Frida <3 Så kul att dom ringde dit mig! As trevligt! Spelade det gamla hederliga kortspelet "plump". Trodde jag skulle vinna ett tag men det sket sig. Mina kort på mobilen från kvällen blev så misslyckade att jag var tvungen att sno Therese kort från Instagram ;)




Idol

Kollar på Idol nu. Kul att vi äntligen får vara med och rösta! Tycker att många av deltagarna är bra men har inte fått någon riktig favorit i år än men det kommer kanske. Har ni någon favorit?


Brorsans födelsedag!


Ett stort GRATTIS på födelsedagen till min lillebror Johan!

London

Sitter och kikar igenom bilderna från London. Gud va man längtar tillbaka! Så härligt att ta dagen som den kommer, upptäcka nya grejer, umgås med Annie, käka på restaurang varje kväll och framförallt den underbara servicen på hotellet och frukostbuffén. Det är inte fel!
 
 
 

World War Z

Ätit lördagsmiddag med Jimmy. Kyckling i ugnen med barbequemarinad och massa vitlök. Jätte smarrigt blev det och nu stinker vi nog lika gott båda två :) Kollade på filmen World war Z efteråt. Riktigt bra! Rekommenderas! Höll på att få hjärtattack några gånger men annars gick det fint, spännande!
 
 

Fredags mys!

Då var det helg! Härligt och vilket toppen väder det var igår och ska bli idag med, va jag har hört och ser. Låg och sola en timme på balkongen innan det var dax för kalas för Simon. Här kommer lite kort från gårdagen.
 
 
 

Tänt var det här!

Måndag och jag har min lediga dag efter helgens jobb. Måndagar är helt klart bästa dagen att va ledig på! Umgåtts hela dagen med Frida och lite Carro. Känner mig så uppspelt och glad idag! Herre jösses, får se om d går att sova sen... Har organiserat in mitt liv i pärmar med register och plastfickor, äntligen fick man det gjort!

 

 

 

Nytt fat och dödskallelykta


RSS 2.0